Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17971 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2017 - 12:40

Osmanlı Partisi Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Osmanlı Partisi Basın
Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye  Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ÜNYE mesajında; Polis tarihi Türk tarihi ile başlamıştır. Tarih boyunca çeşitli devlet kurmuş olan Türkler kamu düzeni ve güvenliğini ulusal savunma ile birlikte yürütmüşlerdir.Türklerde Polis Teşkilatı İlk Olarak 10 Nisan  1845 yılında Yeniçeri Ocağının kaldırılmasından sonra gerek Osmanlı başkentinde ve gerekse illerde iç güvenlik hizmetlerinin eskisiyle kıyaslanmıyacak ölçüde gelişmesine rağmen güvenlik hizmetlerinin bir çok makam ve kişilere bağlı olarak yürütülmesi uygulaması sürmüştür. 

Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş günü olan 10 Nisan ve içinde bulunduğu hafta olan  "Polis Haftası" Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.Bu  vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan Suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Teşkilatımızın 172 yılında Polis Gününü en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan tüm şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir