Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12349 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2016 - 00:08

Öz, “Bahane Değil İcraat Bekliyoruz...”

Büyüt
Küçült
Öz, “Bahane Değil İcraat

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz fındık üzerinde oynanan oyunlara artık vatandaşın sabrının kalmadığını belirterek, Giresun milletvekillerini ve iktidar temsilcilerini göreve davet etti.

İl Başkanı Müjdat Öz açıklamasında; Eylül ayından bu yana fındıkta belirsiz bir fiyat politikası uygulandığını, üreticinin bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu, beklentilerin geçmiş yıllar gibi yine boşa çıktığını ifade ederek, ​“Üreticimiz yarın fındık hakkında kim ne açıklama yapacak, fiyatları nasıl etkileyecek korkusu içerisindedir. Birileri bu şehrin en önemli ekonomik gelirinin fındık olduğunu unutuyor, Giresun halkı ve üreticiler olarak bu duruma asla müsaade etmemeliyiz” dedi...

İtalya’nın fındık hakkında aflatoksin bahanesi ile oyun oynadığını, bu duruma Giresun Milletvekillerinin ve iktidar temsilcilerinin müdahale etmesi yerine, sadece basın açıklamaları ile durumu geçiştirdiğini belirten Av. Müjdat Öz, “Yurt dışından yapılan aslı astarı olmayan bir açıklama fındık fiyatları üzerinde önemli bir etki yaratıyor ve fiyat istikrarını bozuyorsa burada çok önemli bir sorun vardır. Kimse üreticimizin ve halkımızın alın teri üzerinden fantezi yapmamalıdır. Bu duruma Milliyetçi Hareket Partisi olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Yaşanan her olumsuzlukta birileri çıkıp sadece bahane üretiyor, biz artık bahane değil icraat bekliyoruz. Kimse seçimlerde bu halka ve üreticiye verdiği sözleri unutmasın” şeklinde konuştu.

Giresun ve bölge ekonomisinin en büyük gelir kaynağı fındığın artık pazara inmediği, bu durumun ise şehir ekonomisini direk etkilediğini ifade eden Başkan Öz; “Üreticimiz mağdur, esnafımız mağdur, şehirde ekonomi durma aşamasına geldi, artık birileri görevlerini hatırlasın” ifadelerine yer verdi.

Fındık borsasının Almanya’dan biran önce Türkiye’ye gelmesini de öneren İl Başkanı Müjdat Öz şunlara yer verdi; “Dünyada fındık üretiminin %75’i Türkiye’de, ancak borsa Almanya’da. Ürün bizde ama ipi başkalarının elinde, bu duruma derhal bir çözüm bulunmalı. Giresun milletvekillerini ve iktidar temsilcilerini göreve çağırıyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir