Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 32780 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2018 - 21:05

SABRİ ÖZTÜRK’E BABA OCAĞINDA BÜYÜK İLGİ

Büyüt
Küçült
SABRİ ÖZTÜRK’E BABA OCAĞINDA BÜYÜK


Dereli’de örnek bir siyasi birliktelik sağlandı, eskimeyen ilçe başkanları Osman KAHRAMAN, Nizamettin VURGUN ile yeni ilçe başkanı Aydın AKBAŞ herkesi gıpta ettirecek beraberliğe imza atarak Milletvekili Sabri ÖZTÜRK’e tam destek verdi. Ayrıca Yavuzkemal belde belediye başkanı Abdullah ÖNAL ve belde halkının katılımları ile düzenlenen iftar programında yöre insanın Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri ÖZTÜRK’e  gösterdikleri teveccüh ve destek görmeye değerdi.
Giresun Milletvekili ve Ak Parti’den yeniden 3. sıradan aday gösterilen Av. Sabri Öztürk seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Zaman zaman ilçelerde ve çoğu kez şehir merkezinde vatandaşlarla kucaklaşan Öztürk, gösterilen ilgiden hayli memnun olduğu gözlendi.
21 Mayıs akşamı YSK’ya verilen aday listesinde yeniden Ak Parti 3. sıradan aday gösterilen Öztürk, diğer adaylarla birlikte önce tüm ilçeleri kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Giresun 19 Eylül aday tanıtım toplantısını takiben ise sahaya inerek bir ekip ruhu içerisinde çalışmalarını hızlandırdı. SKM programlarına ilaveden gece gündüz demeden seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlarla sohbet ediyor, onlarla memleket meseleleri hakkında fikir alışverişi yapıyor, dikkatle dinliyor, tavsiyelerini ve önerilerini not alıyor, beşeri münasebetler kuruyor, kucaklaşıyor.
Şehir merkezinde esnafları ziyaret ediyor, STK temsilcileriyle bir araya geliyor, muhtarlarla görüşüyor, her kesimden vatandaşların dertleri ile hemhal oluyor. Öztürk ziyaretleri esnasında; 2,5 yıl içerisinde TBMM’de hiç kimseyi ayırt etmeden mümkün olduğunca tüm hemşehrilerimizin sorunlarıyla ilgilendiğini, çözülmesi gereken sorunlara ilgili bakanlıklar ve resmî kurumlarla iletişime geçerek yardımcı olduğunu söyledi. Bu esnada sorunları giderilenler olmuştur veya olamayanlar da olmuştur. Ancak biz nihayetinde bize iletilen tüm sorunların çözümünde Giresun milletvekili sıfatıyla üzerimize düşen görevi bize verilen yetki çerçevesinde yardımcı olmuşuzdur. Bunun samimiyetle böyle bilinmesini isterim” dedi. Öztürk, Giresun’un genel sorunlarıyla ilgili hükümet nezdinde, TBMM’de gerekli girişimlerde bulunulduğunu yapılan ve hayata geçirilen projelerin varlığından Giresun halkının haberdar olduğunu da kaydetti.
DERELİ EVLADINI BAĞRINA BASTI
Öztürk, seçim çalışmaları için Kümbet Yaylası’na oradan da iftar etmek için Yavuzkemal beldesine geçmek üzere doğduğu topraklara gitti. Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Ak Parti’ye bundan önceki dönemlerde hizmet vermiş ilçe başkanları, parti kurucu üyeleri, geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan, halen de ilçe yönetiminde görev alan yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili yol arkadaşları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Günümüzde seçim çevrelerinde görülmeyecek bir şekilde Dereli’de örnek bir siyasi birliktelik sağlandı, eskimeyen ilçe başkanları Osman Kahraman, Nizamettin Vurgun ile yeni ilçe başkanı Aydın Akbaş diğer ilçeleri gıpta ettirecek beraberliğe imza atarak Milletvekili Sabri Öztürk’e tam destek verdi. Bu görüntü 24 Haziran seçimi öncesi ‘Durmak yok, yola devam” sözünün tescili niteliğindeydi.

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADI,   BABA OCAĞINA GİTTİ
Eynesil ilçemizin değerli bir evladı Hakan Ergin’in şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü de dile getiren Öztürk, şehidimizin cenaze törenine katıldıktan sonra, önce şehir merkezine gelip oradan Dereli ilçemizin Kümbet Yaylası’nda vatandaşlarla sohbet etti ve ardından, esnafları ziyaret etti. Kümbet esnafının sorunlarını dinleyen Öztürk, Kümbet’in önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek sorunların giderilmesi noktasında Kümbet halkıyla, esnaflarla, muhtar ve ihtiyar heyetiyle birlikte bir araya gelinerek bir proje kapsamında gerekli girişimlerin valilik nezdinde ne gerekiyorsa yapılması hususunda çaba sarf edeceğini vurguladı. Bu sorunların giderilmesi hususunda bir bütünlük oluşturulması ve sorunların doğru tespit edilerek aynı doğrular çerçevesinde takip edilip çözüme kavuşturulması için tüm çabayı göstereceğini ifade etti. Bazı sorunların çözümü konusunda hukuki sorunların bulunduğunu ve bunun aşılması için devam eden bir sürecin var olduğunu anımsatarak bunların giderilmesiyle birlikte gereken tüm hizmetlerden Kümbet halkının bundan istifade edeceğini belirtti.
YAVUZKEMAL’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI,    GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUN OLDU
Kümbet’teki çalışmalarının ardından Yavuzkemal Beldesi Belediye Başkanı Abdullah Önal’ın kent merkezinde düzenlediği toplu iftar programına katılan Öztürk, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını ifade etti. Doğduğu topraklarda, baba ocağında iftar açan Öztürk, Yavuzkemal ve çevre köylerinden gelen muhtarlar, STK başkan ve yöneticilerinin yanında alanı dolduran kalabalığa veciz bir konuşma yaparak ramazan ayının feyzinden, bereketinden söz ederek bu birlikteliğin sonsuza dek sürmesi temennisinde bulundu. Öztürk, “Bu yörenin evladı olarak sizlerle zaman zaman bir araya geldik. Yavuzkemal beldesi ve çevre köyleri bizlere siyasi hayatımızda her zaman destek olmuşlar ve destek vermişlerdir. Hatta verdikleri destekle Türkiye’de rekor kıran altı belde arasındadır. Bugünde burada bu desteği 24 Haziran’da vereceğini görür gibi oluyorum” diyerek büyük alkış aldı. Belde halkı, desteğin artarak devam edeceğini söyledi.
BAŞKAN ÖNAL,     YAVUZKEMAL EVLADININ YANINDA
İftar programının ardından kent merkezinde vatandaşlarla sohbet eden önemli bir birliktelik sergileyen Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, öncelikle iftar davetine gösterilen ilgiye memnuniyetini ifade ettikten sonra “Biz bugüne kadar vekilimize her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hatta Türkiye’de Ak Partiye oy veren beldeler arasında ilk 6. sıradayız” dedi. Başkan Önal, bu desteğin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Yavuzkemal kent merkezinden Kulakkaya yaylasında vatandaşlarla da sohbet eden ve seçim çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiren Öztürk, seçmenin ve vatandasın ilgisine mazhar olmaktan son derece mutlu olduğuna vurgu yaptı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir