Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13706 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   06 Mart 2017 - 11:36

Sakallıoğlu; Vesayetlerden kurtulmak için Evet diyoruz

Büyüt
Küçült
Sakallıoğlu Vesayetlerden kurtulmak için Evet

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Türkiye’nin bürokratik, askeri ve çeşitli odaklı vesayetlerden kurtulmak için “Evet” dediklerini belirtti.

Başkan Sakallıoğlu, “Türkiye darbe anayasası ile yönetilmektedir. Ülkemiz bir kaç senede bir iktidar değiştiren, koalisyonlarla ekonomik ve siyasi krizler yaşayan bir sistemden 16 Nisan’da kurtulacaktır. Seçilmiş iktidarı zaman zaman bürokrasi, zaman zaman yargı, zaman zaman çeşitli odaklarla kilitleyen, istediğinde iktidar deviren bu sistem artık ayağımızda pranga olmuştur. “Tek Parti iktidarısınız daha ne istiyorsunuz” diyenler AK Parti iktidarının 15 senelik süreçte ne büyük engellerle karşılaştığını görmezden geliyorlar. Sudan bahanelerle kapatılmaya çalışılan, çıkarılacak kanunları engellenen, iptal edilen, birçok yerden inanılmaz saldırılar, e muhtıralarla kilitlenmeye çalışılan bir süreç yaşadık. Ayağımızda ki bu prangalarla milletimize ve ülkemize hizmet etmeye çalıştık. Cumhuriyet tarihinin en güçlü siyasi aktörleri Turgut Özal, Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan gibi isimlerde bu çift başlı yönetimden, bürokratik vesayetten şikayetçi olmuşlardır. Tüm halkımızdan maddeleri okumalarını ve yalan yanlış iddialara itibar etmemelerini rica ediyorum. “Hayır” cephesi birçok asılsız iddia ile toplumda algı oluşturmaya vatandaşımızı yanıltmaya çalışıyor. Maddeler çok açıktır. Bölünme, diktatörlük, tek adamlık, meclisin feshedilmesi gibi iddialar tamamen asılsızdır. Halkımız hangi görüşten olursa olsun, konuyu iyi anlamalı ve ülkemizin geleceği için hayati önem taşıyan bu referandum için kararını vermelidir. Neticede “Evet” diyende “Hayır” diyende bizim vatandaşımızdır. Ayrışmalardan, ötekileştirmelerden uzak durulmalıdır. Kimsenin kimseye görüşünden dolayı hakaret etme suçlama hakkı yoktur.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir