Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 31153 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2017 - 12:42

Doğankent'te Eczane Açıldı

Büyüt
Küçült
Doğankentte Eczane

Doğankent ilçesinde ‘Büşra’ isimli işyerinin açılışını Doğankent Kaymakamı Yılmaz ve Belediye başkanı Tekin birlikte gerçekleştirdi.

Sadaklı Mahallesi Mehmet Alim Aile Sağlığı Merkezi yanında gerçekleşen işyeri açılışına Doğankent Kaymakamı Burak Yılmaz, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Profösör Dr. Sena Sezer ve davetliler katıldı.

Kurban kesimi ve duanın ardından bir konuşma yapan Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin," ilçede bu tür işyerlerinin açılmasından belediye yönetimi olarak mutluluk duyduklarını belirterek işyeri sahibine bol kazançlar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Burak Yılmaz, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Profösör Dr. Sena Sezer ve Büşra eczanesi sahibi Büşra Patan birlikte işyerinin açılış kurdelesi keserek eczaneyi hizmete açıtılar.

İş yeri sahibi Eczacı Büşra Patan ise, memleketi olan Doğankent'te eczane açmanın kendisine onur verdiğini, hemşehrilerine hizmet etmenin de ayrıca mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İşyeri açılış törenine; İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Doğankent Belediye Meclis Üyeleri, Karadeniz Teknik üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Profösör Dr. Sena Sezer, Trabzon Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Yusuf Kutlu, Satış Müdürü Halil Soydan, Giresun Eczacılar Odası Başkanı, Giresun Selçuk Ecza Deposu yetkilileri, Doğankent kurum kuruluş yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir