Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11446 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2018 - 14:41

Gürel, Kültür Merkezi Sorununu Çözüyoruz

Büyüt
Küçült
Gürel, Kültür Merkezi Sorununu

Giresun Kent Konseyi İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ise kent konseylerinin şehirler için önemli olduğunu belirtti.

Gürel sohbette önemli bilgiler de vererek; “Giresun’un kültür merkezi sorununu bitiriyoruz. Atatürk Lisesi’nin pansiyonunun olduğu alana kültür merkezi yapacağız. Projesi ise Kültür Bakanlığı’nın üst düzey mimarları tarafından “Kültür Han” olarak çizildi ve 2019 yılı yatırım programına alındı” dedi. Gürel, Seka alanındaki hastane hizmete girince Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nin aşama aşama tadilata alınarak hem büyütülüp hem de modernleştirileceğini kaydetti. Başkan Gürel, turizmde son yıllarda önemli bir ivme yakalandığını, Zeytinlik semtinde restorasyon çalışmalarının sürdüğünü, adadaki kazı çalışmalarına da devam edileceğini söyledi. Başkan Mürşit Gürel Özel İdare’deki köy hizmetleri mantığını yıktıklarını, sosyal faaliyetlere ve yetkileri çevresinde şehir içi projelerine ağırlık verdiklerini sözlerine ekledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir