Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15413 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Mart 2018 - 21:08

Tirebolu'da Özel Eğitim ve İş Okulu Törenle Açıldı

Büyüt
Küçült
Tireboluda Özel Eğitim ve İş Okulu Törenle

Tirebolu'da bir süredir hayırsaver bir vatandaşımız tarafından yapımı devam eden Eğitim Uygulama okulu açıldı.

İlçemiz Demirci Mahallesi Akmaz Mevkiinde ki Eski Mesleki Eğitim Merkezinin olduğu bina Tirebolulu Başoğlu Ticaretin Sahipleri Rasim Baş ve Kardeşlerinin destekleriyle onarılarak Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi olarak ilçemize kazandırıldı.

İlçemize kazandırılan Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Eynesil, Görele, Espiye, Doğankent, Çanakçı ilçelerindeki altı orta-ağır zihinsel engelli, otistik çocuklarımızın eğitimlerini sağlayacak.

Bu eğitim merkezinde çocuklarımız ilkokul çağından 24 yaşına kadar devamlı olarak eğitim görecek ve toplumda yalnız başlarına yaşayabilir hala getirilmeye çalışılacak.

Bölgemiz orta-ağır zihinsel engelli, otistik çocukların eğitim göreceği bir eğitim kurumu olmadığı için normal okullarda kaynaştırma sistemiyle eğitim gören çocuklarımız bu okulda daha iyi özel şartlarda eğitim görmeye devam edecekler.

Törende Binanın Özel Eğitim İş Okulu'na dönüştürülmesini sağladıkları için Rasim Baş ve Kardeşlerine, İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

27 Şubat Salı günü devir teslim töreni yapılan okulun açılışında, İl Milli eğitim Müdürü Necati Akkurt, İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, ilçe Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir