Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 53112 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2018 - 18:07

Yıldırım CHP hizmet değil çile partisidir

Büyüt
Küçült
Yıldırım CHP hizmet değil çile

Yıldırım “CHP hizmet değil çile partisidir”

 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili gündemi değerlendiren Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP’nin dikili bir ağacının bulunmadığını hem genel hem yerel siyasette ancak çile getireceğini belirtti. Yıldırım, “Bulancak için aday açıklaması genel merkezimiz tarından çok kısa bir sürede açıklanacak. Adayımızın açıklanmasının ardından AK Belediyeciliğinin Bulancak ilçesinde devamı için milletimizle buluşmaya başlayacağız.  Cumhur ittifakı karşısında millet ittifakı denilen ama milletle asla alakası olmayan, millete tepeden bakan bir ittifakla karşı karşıya geleceğiz. Bu ittifakta HDPKK var, CHP var, İYİ parti var. Bu tarafta da milli duruşun savunucuları AK Parti, MHP ve BBP partisi ile şer ittifakına dahil olmak istemeyen her partiden insan var.

CHP belediyelerinde ki skandallar bitmiyor bitmeyecek!

En yakınlarımıza baktığımızda borç batağına saplanan, çalışanların maaşlarını dahi ödeyemeyen, hiçbir proje üretemeyen perişan edilmiş şehirler ilçelerde CHP belediyeleri görürsünüz. Geçmişte büyükşehirleri yöneten bu zihniyet denilince akla çöp gelir, yolsuzluk gelir, skandal gelir, kokan denizler dereler gelir, susuzluk gelir, çarpık kentleşme gelir. Bu millet bunu görmüş yaşamıştır. Bu nedenle 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah bayram havasında bir seçim çalışmasıyla Bulancak’ı daha büyük projeler için AK Belediyeciliğe teslim edeceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir