Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19727 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2018 - 11:23

YÜKSEL; İYİ KORKUTTUK

Büyüt
Küçült
YÜKSEL  İYİ

  İYİ KORKUTTUK

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Av.Ünzile YÜKSEL,MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin erken seçim talebiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Saray ittifakını öyle bir İYİ Parti korkusu sarmış ki apar topar seçim telaşına düştüler diyen Ünzile YÜKSEL,İYİ Parti’nin seçimlere hazır olduğunu ve İYİ Parti seçimlere giremeyecek söyleminin de korkuyla karışık bir ruh haliyle söylenmiş ve toplumda farklı bir algı yaratmaya yönelik bir aldatmaca olduğunu belirtti. BU tarz söylemlere sert çıkan YÜKSEL:”Sayın Bahçeli’nin erken seçim çıkışı bizi şaşırtmadı.Bizi şaşırtan ne iktidar,ne başbakan ne de cumhurbaşkanı olması mümkün almayan saray ittifakının küçük ortağının bu açıklamayı yapmış olmasıdır. Oysa ki biz onun değil de bu ittifakın büyük ortağının böyle bir açıklama yapmasını beklerdik. Ekonomideki sıkıntılar, toplumda patlama noktasına gelmiş gerginlikler, döviz ve borsadaki dalgalanmalar,komşudaki ateş çemberi,ittifak arayışları derken bir erken seçim beklentisi hepimizde vardı.

Biz İYİ Parti olarak herhangi bir erken seçim,baskın seçim,zamanında yapılan seçim ne derseniz deyin adına her türlü seçime hazırız. Kadrolarımız, teşkilatlarımız, köy ve mahalle temsilciliklerimizle bütün hazırlıklarımız tamam. İYİ Parti ilk seçimde iktidar ve sayın Meral Akşener de kesinlikle Cumhurbaşkanı olacaktır.Bu inanç ve güvenle diyoruz ki, İYİler geliyor, devleti esir almış mutlu azınlıktan devleti de milleti de kurtarmaya geliyoruz.Siyasete sevgi ve saygı dilini hakim kılmaya,  hukuku yeniden tesis etmeye ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya geliyoruz.”dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir