Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33357 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   24 Mart 2020 - 17:26

Soğuk Hava Deposu Nedir?

Büyüt
Küçült
Soğuk Hava Deposu

 

Soğuk hava deposu, gıda malzemelerinin bozulmadan ve herhangi bir şekilde çürümeden saklanmasına yardımcı olan depolardır. Sebzelerin, meyvelerin, su ürünlerinin, hayvansal ürünlerin çabuk bozulma durumları vardır. Bu ürünlerin bozulmamaları için soğuk ortamlar içerisinde saklanmaları gerekir. Soğuk hava deposu ile farklı muhafaza yöntemleri kullanılarak ürünlerin hem kaliteleri hem de özellikleri korunmaya devam edilir. Bu sayede ürünler daha uzun bir saklanarak herhangi bir bozulma ya da çürüme şeklindeki durumlara maruz kalmaz. Bu da kişilere büyük oranda fayda sağlayan durumlar arasında yer alır.

Soğuk Hava Deposu Özellikleri

Soğuk hava deposu, sebzelerin ve meyvelerin en uygun şekillerde saklanmasına yardımcı olur. Ürünlerin saklanmasında en önemli durum iklim şartlarıdır. Ürünlerin doğru şartlar altında muhafaza edilmesi gerekir. Ürünün özelliklerine göre depolama şekillerinde de farklılıklar meydana gelir. Depolama sırasında ürünlerde herhangi bir şekilde su kaybı meydana gelmez. Bunun içinde nem oranının doğru şartlarda ayarlanması gerekir. Soğuk hava deposunu elde etmek için http://termotes.com/soguk-hava-deposu/  sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir