Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11618 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Mart 2017 - 15:00

Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına alıyoruz

Büyüt
Küçült
Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına
Başkan Yakar “Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına alıyoruz”

                Bulancak’ta yeni yapılan ve genişletilen cadde, sokaklarda yol ortasında kalan aydınlatma ve enerji aktarım direkleri Bulancak Belediyesi öncülüğünde Aksa elektrik tarafından yol kenarlarına alınıyor.               Bulancak şehir merkezinin tamamında yol ortasında kalan, araç ve yaya trafiğini etkileyen, çirkin görünüm oluşturan tüm aydınlatma ve enerji aktarım direklerini yol kenarına alınacağını söyleyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Bulancak ilçemiz hızlı bir dönüşüm yaşamakta. Şehrimizin hemen her noktasında bütün birimlerimiz tarafından ummalı bir çalışma yapılıyor. Bir yanda Atık su ve Arıtma Tesisi projemiz yürütülüyor, diğer yanda alt yapısı biten cadde ve sokaklarımız yenileniyor, genişletiliyor.” Dedi.

Yakar, “Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek.”

Başkan Yakar “Bununla birlikte yenilenen ve genişletilen cadde ve sokaklarımıza aydınlatma ve enerji aktarım direkleri yol ortasında kalmıştı. Aksa Elektrik yetkilileri ile görüşerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle ortak bir çalışmayla ilçe merkezimizde durumu bu şekilde olan bütün direkleri yol kenarına uygun bir yere alacağız. Eski ve çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir