Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9762 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Mart 2017 - 12:10

Üsküdar Giresunlular Derneği Fırtınası...

Büyüt
Küçült
Üsküdar Giresunlular Derneği

Takdir Toplayan Organizasyon...
**Üsküdar Giresunlular Derneği kuruluş tarihi yeni olmasına rağmen Üsküdar Belediyesi Mehmet Çakır kültür merkezinde yaptığı "Giresunlular buluşuyor,geleceğini konuşuyor " isimli birlik beraberlik ve dayanışma gecesi yoğun bir izdihama neden oldu...
Tecrübeli ve sevilen sunucu Musa Ada tarafından yönetilen ve 1.500 kişiye yakın davetlinin katıldığı tarihi gecede Dernek yönetim kurulu Başkanı Coşkun Çalık ve yönetim kurulu protokol ve davetliler ile yakından ilgilenerek gecenin kusursuz olmasını sağlayarak takdir topladılar..
Gecenin en önemli sürprizlerinden Fiskobirlik paketi içinde Üsküdar Giresunlular Derneği ve Üsküdar Belediyesi hediyesi fındıklar yüzlerce davetiye tek tek dağıtıldı. 
Ayrıca Üsküdar Giresunlular Derneği logolu özel atkılar bütün davetlilere tek tek dağıtıldı. 
Yöresel sanatçıların sahne aldığı gece Kanal28 ekranlarından canlı yayınlandı ve davetliler doyasıya eğlendi...
Geceye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç,İstanbul milletvekili Hasan Turan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar ilçe Başkanı Halit Hızır, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ile çok sayıda STK başkanları ile yoğun bir davetli topluluğu katıldı.
Gece sonunda katılım sağlayan davetlilerin ortak görüşü;" Derneğin bugüne kadar neden kurulmadığı, yapılan gece ile birlikte Giresunluların Üsküdar 'da her alanda büyük bir güç olduğu tescil edilmiş oldu " ,dediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir