Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 40169 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2017 - 23:37

1926 Bulancakspor, BAL’aTutundu

Büyüt
Küçült
1926 Bulancakspor,

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out maçında geçen sezon sonu olduğu gibi bu sezon sonu da tekrar karşı karşıya gelen 1926 Bulancakspor’laDerelispor mücadelesinden galibiyetle ayrılan ekip, gene 1926 Bulancakspor oldu.

Büyük heyecana sahne olan Giresun Atatürk Stadyumu’ndaki mücadelede ilk golü bulan Bulancak’ın Kırmızı-Beyazlı ekibi oldu. 41. dakikada Murat Ulu ile 1-0 öne geçen 1926 Bulancakspor, ilk yarıyı da önde tamamlamayı başardı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu devam ettiren Kırmızı-Beyazlı ekipte Murat Ulu, mücadelenin 62. dakikasında kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Bu golden 5 dakika sonra sahneye çıkan Derelisporlu Ali Sarıaydın, karşılaşmanın 67. dakikasında Sarı-Kırmızılı ekibin golünü rakip ağlara gönderdi. Bu golle karşılaşmada skor 2-1 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca 1926 Bulancakspor, önümüzdekisezon tekrar Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynama hakkını kazanmış oldu.Derelispor da aynen geçen sene olduğu gibi önümüzdeki sezon daGiresun Süper Amatör Küme’de mücadele etmeye devam edecek.

İki ekip geçen sene de Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out maçında karşı karşıya gelmişti. Bu karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 berabere bitmişti. Penaltı atışlarının ardından 1926 Bulancakspor 3-2’lik skorla sahadan galibiyetle ayrılmış ve Bölgesel Amatör Lig’de oynama hakkını tekrar kazanmıştı.Derelispor ise Giresun Süper Amatör Küme’ye tekrar geri dönmüştü.

Haber: Hakan UĞURLU



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir