Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6591 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2016 - 10:44

Başkan Aksu, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Büyüt
Küçült
Başkan Aksu, Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Kerim Aksu, büyük acıların yaşandığı 2016 yılının geride kaldığını belirterek, 2017 yılının umut, barış ve sevgi yılı olmasını diledi.

Başkan Aksu, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzluklar, terör olayları, savaşlar, insan hakları ihlalleri, demokrasiye karşı yapılan müdahale içimizi acıtmıştır.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan hiçbir olumsuzluk bizleri umutsuzluğa sevk etmemelidir. Terörün pençesinde bulunan çocukların kurtarılması, savaşların sona erdirilmesi, demokrasi ve hukukun egemen olması, dünyanın barış platformu olması en büyük dileğimizdir. Terörün ve savaşın yaşam hakkını yok ettiği şehitlerimizi, sivillerimizi saygıyla anarken, gazilerimize acil şifalar dileklerimi tekrarlıyorum.

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız bir ülke bırakan, atalarımızı da saygıyla, minnetle anıyorum.

En büyük güç, sevgidir. En büyük hazine barıştır. En büyük kazanç sağlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir