Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24273 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   29 Ocak 2018 - 17:26

Akademi Karatecilerinden 29 Madalya

Büyüt
Küçült
Akademi  Karatecilerinden 29

 

          24-25 Ocakta Arhavi/Artvin de gerçekleÅŸtirilen ‘’15 TEMMUZ DEMOKRASİ ÅžEHİTLERİ KARADENİZ İLLERİ KARATE LİGİ TURNUVASI’’nda Giresunlu Karateciler büyük baÅŸarı gösterdiler.

      9 İlden yaklaşık 400 Karatecinin katıldığı Yarışmaya İlimizden 5 Kulüp 82 Sporcu ile katıldı. Sporcularımız oldukça baÅŸarılı müsabakalar çıkardılar ve toplam madalya sayısı olarak Giresun Turnuvayı 1. Olarak tamamladı.

    İlimiz adına Turnuvaya katılan kulüplerimizden GİRESUN AKADEMİ SPOR KULÜBÜ de 31 Sporcu ile Kata ve Kumite kategorilerinde yarışarak 29 madalya ile döndüler.

Turnuva ile ilgili olarak, kulüp baÅŸkanı Fatih YILDIZ ÅŸu açıklamayı yaptı; ‘’Karadeniz Karate Kulüpleri olarak uzun zamandan beri Bölgesel Bir Lig oluÅŸturmak ve Sporcularımızın Ulusal ve Uluslararası Yarışmalara daha tecrübeli, daha hazır olarak katılmaları için temaslar yapıyorduk. Nihayet bu çalışmalarımız sonuç verdi ve Ligimizin ilk yarışmasını Karadenizin DoÄŸu ucundan Arhavi/Artvinde düzenledik. Okullarımızın tatil olması, ancak kış koÅŸulları olmasına raÄŸmen bu ilk organizasyona 9 ilden 400 e yakın sporcu katılım saÄŸladı. Bu sayı Arhavi gibi küçük bir ilçe için oldukça yüksek bir sayı. Dostluk atmosferinin hakim olduÄŸu Turnuva oldukça çekiÅŸmeli yarışmalar yapıldı ve geç saatlerde tamamlandı.

   Biz Giresun Akademi Spor Kulübü olarak Turnuvaya 35 kiÅŸilik bir kafileyle katılım saÄŸladık ve 31 sporcumuz Kata / Kumite kategorilerinde yarışmalar yaptılar.  Yarışmalara 2004 ile 2010 arası doÄŸumlu sporcular katıldılar. İlk defa bir kafile içerisinde yolculuk yaparak böyle bir yarışmaya katılan minik sporcularımız, yine geceyi de ilk kez ailelerinden ayrı geçirmenin heyecanını yaÅŸadılar. Çok Åžükür hiçbir sıkıntı yaÅŸamadan yarışmalarını tamamlayarak keyifli bir ÅŸekilde evlerine döndüler. Sporcularımız Turnuvayı Kata ve Kumite de;  2 ALTIN,   6 GÜMÜÅž  ve  21  BRONZ MADALYA  kazanarak toplamda 29 madalya ile tamamlayarak ilimiz ve kulübümüz adına çok güzel bir baÅŸarı gösterdiler.

Biz kulüp olarak  Karate branşında özellikle İlkokul ve Ortaokul seviyesindeki Minikler ve Yıldızlar yaÅŸ grubuna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sporcularımızı eÄŸitiyoruz ve yarışmalara katılmalarını saÄŸlıyoruz.  Burada esas amacımız, bu çocuklarımızın temelden yetiÅŸerek Yıldızlar- Ümitler ve Gençler yaÅŸ guruplarına ulaÅŸtıklarında, bilgi, donanım ve yarışma tecrübesi olarak hazır hale gelerek çok daha baÅŸarılı sonuçlar almalarıdır.   Biz çocuklarımıza önce sporu sevdirmeyi, spor bilincini ve mücadele ruhunu aşılamaya çalışıyoruz.   Biz onlara bir amaç edinmeyi ve o yolda çalışmayı öÄŸretiyoruz.

Biz inanıyoruz ki; GeleceÄŸimiz olan çocuklarımız  saÄŸlıklı ve zinde bir bedene, kendine güvenen ve mücadeleden yılmayan bir karaktere sahip olurlarsa her türlü zorluÄŸun üstesinden geleceklerdir.  Bizlere güvenerek en kıymetli varlıklarını emanet eden velilerimize teÅŸekkür ediyorum.

Son olarak, bu yarışmaya katılmamızda katkısı/desteÄŸi olan kiÅŸi ve kurumlara özellikle teÅŸekkürü borç biliyorum.’’



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler