Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8444 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2021 - 09:48

Alucralı Sina Milli Sporcu Ünvanı Aldı

Büyüt
Küçült
Alucralı Sina Milli Sporcu Ünvanı

Özel Ataşehir Spor Kulübünde eğitim alan Sina Nadenaz milli sporcu unvanı aldı. Milli ve lisanslı Giresunlu hemşerilerimiz Remzi ve Rümeysa Taşçı tarafından eğitim verilen aslen Alucra Babapınar Köyü’nden İstanbul doğumlu Sinaz Nadenaz Erilli 2019 yılı DOKEMPA maçında 1.lik, 19 Mayıs Muaythai maçında 2.lik ve 23 Nisan Karate maçında 1.likleri oldu. Teşvik maçlarında 2.ci olması ile Antalya’da yapılan Avrupa Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Hızla gelen başarıların ardından Antalya'da yapılan Avrupa Şampiyonasında 4.olan Sina Nadenaz Erili milli sporcu ünvanı almaya hak kazandı. Babapınar köyümüzden çıkan ikinci milli takım sporcusu olan İsna Nadenaz Giresunlu hocaları Remzi ve Rümeysa Taşçı ile birlikte Türkiye ve Avrupa müsabakaları için yoğun bir hazırlık içindeler.

Alucra ilçemizden Milli Takıma giren 3.cü sporcumuz Nadenaz'a başarılar diliyoruz.

Sina Nadenaz Erili Kimdir?

İbrahim ve Selma Erilli'nin kızı olan Sina Nadenaz, 2008 yılında İstanbul’da doğdu. Ataşehir Sait Cordan 7.sınıf öğrencisi olan İsna, spor yapmaya 2018 yılında başladı. Remzi ve Rümeysa Taşçı hocalarının eğitmenliğinde spora başlayan İsna halen aynı kulübün sporcusudur.

Kısa sürede hocalarının dikkatini çeken Sina, yoğun bir eğitim sürecinden sonra, başarıları da üst üste gelmeye başlar. Kısa sürede birçok başarı elde eder.

Haber: Yavuz Kayacık

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir