Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6621 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2022 - 11:46

TÜGVA BULANCAK’TAN AHDE VEFA KEDİ MAMASI İSTASYONLARI

Büyüt
Küçült
TÜGVA BULANCAK’TAN AHDE VEFA KEDİ MAMASI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Ahde Vefa Projesini hayata geçirdi. TÜGVA bünyesinde kurulan TÜGVA Ahde Vefa Projesi, liseli gençlerin içerisinde bulunduğu ekiple sahada sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirecek.

TÜGVA Ahde Vefa Projesi Koordinatörü olarak görevlendirilen Hümeyra Yıldırım, “TÜGVA’mızın halen daha devam eden Sosyal Sorumluluk Projelerini bundan böyle daha sistemli bir şekilde Ahde Vefa Projesi ekibi ile gerçekleştireceğiz. Bu projemizin ilk etkinliği olarak Bulancak’ın birçok noktasına Kedi Mama İstasyonları yerleştirmekle başladık. Düzenli olarak takip edeceğimiz Ahde Vefa Mama İstasyonları ile insanlara sokak hayvanlarına sahip çıkma, düzenli olarak beslenmesini sağlaması noktasında farkındalık oluşturmak istiyoruz. Ve bu projelerimizin tamamını Bulancak gençliği ile yürüteceğiz. Ayrıca daha fazla kedi mama istasyonu için ve mamaların sürekli tazelenmesi için hayırseverlerimiz bizlerle irtibata geçebilir ya da doğrudan mama istasyonlarına kendileri mama eklemesi yapabilir.” Dedi.

Yıldırım : “Gençliğin ufkunu açan, vizyonunu genişleten TÜGVA’ya tüm arkadaşlarımızı birlikte güzel projeler yapmaya davet ediyorum. Bizlere bu imkanı veren TÜGVA yönetimine ve büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

TÜGVA Ahde Vefa Projesi geçtiğimiz hafta başında AK Parti Bulancak Gençlik Kollarını ziyaret ederek Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ile istişarelerde bulunmuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir