Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21069 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Mart 2020 - 17:40

Bir Şampiyonluğun Hikâyesi

Büyüt
Küçült
Bir Şampiyonluğun

 

2019-2020 Futbol sezonu Giresun 1. Amatör küme liginde namaglup olarak şampiyon olan Doğankent sporun başarısının hikayesi.

Doğankent spor 2019-2020 futbol sezonunda 68 gol atarak en fazla gol atan, 24 gol yiyerek en az gol yiyen 2.takım, 14 galibiyet, 6 beraberlik alarak namaglup olarak süper amatör ligine merhaba dedi. Takımda hemen hemen gol atmayan futbolcu kalmadı ancak Bünyesinde ligin 23 golle en fazla filelerle golü buluşturan Muhammet Bektaş gibi bir oyuncuya sahip. 2019-2020 sezonunda 60 lisanslı futbolcu ile lige başlayan Doğankent spor geçen seneki kadrosuna sadece 3/4 futbolcu transfer ederek başladı.

Doğankent spor açılış maçını Doğankent ilçe stadında 13.10.2019 tarihinde Duroğlu Gençlik yaptı. Bu maçtan 3-1 galip ayrılarak lige merhaba dedi. Şampiyonluğa adım adım giden yolda ligin 1. yarısını 24 puanla ilk sırada tamamladı. Doğankent sporun şampiyon olacağına ihtimal vermeyenler ligin 2. yarısında Duroğlu Gençlik sporu 3-2 ve ikinci maçta ise Camili Örnek sporu 5-3 yenince durum farklılaşmaya başladı. Hele yılın maçı tabir edilen şampiyonluk yarışı içinde kuvvetli aday olan Bulancak temsilcisi Ali Durağı spor maçını 2-1’le geçince yavaş yavaş şampiyonluğun geleceği kendini hissettirmeye başladı.

Tarihler 15.03.2020’yi gösterdiğinde Doğankent spor en yakın takipçisine 4 puan fark atmıştı. Bu rahatlıkla Es Es Gençlik spor ile son maçına çıkan Doğankent spor sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak 1.amatör ligden, süper amatöre namaglup olarak çıkmasını başarmıştır.

Geriye dönerek bakıldığında bu başarının tesadüf olmadığı yağmur, çamur, kar, kış demeden büyüğünden küçüğüne emeği geçen aslan yürekli futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Takımımıza bakıldığında futbolcu arkadaş grubumuz genç ve bu yörenin çocuklarından oluşmuştur. Dışarıdan çok az futbolcu arkadaşımız kadro da yer almıştır.

Doğankent spor Antrenörü Mehmet Alim, Bu süreçte bugüne gelinene kadar emeği geçen Doğankent spor başkanları, Mehmet Yakupoğlu, Serkan Cihan, Fatih Şahin ve yönetimlerindeki ekiplerine sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca bu süreçte geçmiş dönem Belediye başkanı Haşim Birol Tekin ve şimdiki Belediye Başkanımız Rüşan Özden’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birde Şebinkarahisar deplasmanında bizlere konaklamada yardımcı olan Veteriner Hekim Burhan Müderrisoğlu'na teşekkür ederim. Kendi değerlerimize yeterince imkân ve fırsat verilince nelerin yapılabileceğine tanıklık yapmaktayız. Şunu da belirtmeden geçmek istemem, Doğankent sporseverleri maçlara gerekli ilgi ve alakayı göstermemiş, bizleri çoğu zaman yalnız bırakarak üzmüştür. Bu süreci bitirmiş bulunmaktayız. Asıl işimiz bundan sonra olacağından takımımız Doğankent sporun süper amatör kümede tüm Doğankentlilerin desteğine ihtiyacı olacaktır. Takımımıza gerekli desteği verelim çünkü ilçemizin tek sosyal faaliyeti futboldur. Futbolcularımıza forma ve eşofman desteğinde bulunan, Serkan Cihan, Miktat Güvendi, Yunuş Kahveciye teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

Doğankent sporun Süper Amatöre çıkmasına vesile olan takım kadrosu: Aykut, Uğur, Sercan, Enes, Yusuf, Gökhan, Eren, Abdullah, İsmail, Nurettin, Serkan, Akın, Barış, Serhat, Tolga, Batuhan, Muhammet, Buğra, Ahmet can, İbrahim can, Eren, Oktay.

 

Seyit Güvendi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir