Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10312 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2016 - 10:38

Beykozlu Giresunluların Ankara Çıkarması

Büyüt
Küçült
Beykozlu Giresunluların Ankara

Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, yönetim kurulu üyeleri Salim Öztürk, Hayrullah Usta, Gökhan Taneri Vural ve Aysel Kınalı derneğin 30. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Dernek yönetim kurulu 3 Aralık 2016 tarihinde yapılacak ve 30. yıl etkinliklerinin başlangıcı olarak kabul edilen Beykozlu Giresunlular Derneği’nin 30. yılı belgesel gösterimi için İstanbul ve Giresun milletvekillerini ziyaret edip davetiyelerini takdim etti ve derneğin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yönetim Kurulu  İstanbul milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Hasan Turan, Hulusi Şentürk, Hasan Sert ve Onursal Adıgüzel'i, Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, Giresun Doğankentli olan Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ü ziyaret etti.

VEKİLLERİMİZİ 3 ARALIKTAKİ PROGRAMA DAVET ETTİK

Dernek Başkanı Ali Bilir yaptığı açıklamada “30. yıl anma programı ve belgesel gösterimi etkinlikleri ile ilgili bilgilendirmelerimize ve davetlerimize devam ediyoruz. Bu amaçla milli iradenin temsil edildiği millet meclisimizde yaşadığımız ilin ve memleketimizin milletvekillerini ziyaret edip, hem derneğimiz ve çalışmalarımızı anlatma hem de 3 aralıkta yapacağımız anma etkinliğine davet etme imkanı bulduk. Sayın Akif Hamzaçebi ve Hasan Turan vekillerimiz bizim yaptığımız çalışmaları ve derneğimizi yakinen biliyorlar. Tüm vekillerimize gösterdikleri yakın ilgide ve milletin meclisinde bizi ağırladıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın vekillerimizin bu anma etkinliğine katılması bize Beykozlu Giresunlular derneğinin 30 yıllık çalışmasını, emeğini kendilerine anlatma imkanı verecek ve derneğimizin daha yakından tanıyacaklardır.” dedi.

HARŞIT ADININ GERİ ALINMASINI TALEP ETTİK

Beykozlu Giresunlular Derneği başkanı Ali Bilir, Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ü ziyaretleri sırasında Giresun’a yaptıkları gezi ve tespitlerini aktardıklarını belirterek “Giresun milletvekillerimize ilimize yaptığımız gezi sırasındaki tespitlerimizi ilettik. Doğankent’e yaptığımız ziyarettin bir hafta öncesinde burada Harşıt Savunması’nın 100. Yılı olması dolayısıyla bir sempozyumun yapıldığını ve Belediye Başkanı H. Birol Tekin’i ziyaretimizde de Doğankent’in eski adı Harşıt’ı geri almak için belediye meclis kararı alarak İl Genel Meclisi’ne bildirdiğini öğrendik. Giresun milletvekillerimizden Harşıt adının geri alınması için önerge vermeleri ve Harşıtlılara yardımcı olmalarını talep ettik. Vekillerimiz konuyu bildiklerini ve yardımcı olacaklarını belirttiler.” dedi.

Beykozlu Giresunlular Derneği Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ziyaretlerinin ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek İstanbul’a geri döndü.

Abdullah Öner MERAL

Şadıhaber



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir