Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8062 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Mart 2017 - 14:30

Yakar; Kimse Bulancak halkına yobaz diyemez!

Büyüt
Küçült
Yakar Kimse Bulancak halkına yobaz

CHP Giresun Milletvekili Sayın Bülent Bektaşoğlu ve CHP çevrelerinin Bulancak'ta kahvehanede yaşanan tartışmayı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın organize ettiği yönünde ki imalı açıklamalarına Başkan Recep Yakar çok sert yanıt verdi.

Başkan Yakar yaptığı yazılı basın açıklamasında “Değerli hemşerilerim; Birkaç gün önce Bulancak ilçemizde yaşanan talihsiz bir olayın şahsıma fatura edilmesi paranoyak bir bakış açısıdır. CHP Milletvekili Sayın Bülent Bektaşoğlu ve çevresindekilerin açık açık isim vererek şahsımı hedef alan beyanatları ise akla ziyandır, hayal ürünüdür. Olayın kurgu olduğunu, kameraların hazır olduğunu ve olayın arkasında benim olduğumu belirten Bektaşoğlu, sözlerini ispatlamakla yükümlüdür. Aksi takdirde müfteri durumundadır.

                Kahvehanede anlık yaşanan talihsiz bir olayın cep telefonuyla çekilmesi ve kamuoyuna yayılması sonucunda özür dilemesi gerekenlerin, bu işi senaryo ve komplo diye tanımlayarak bizleri zan altında bırakacak açıklamalarla olayı örtmeye çalışması tek kelime ile hezeyandır.

Benim hemşerilerimi kimse oyun kurmakla, öldürücü silahlarla saldırmakla ve yobazlıkla suçlayamaz. Bulancak halkına kimsenin iftira atmasına müsaade etmeyeceğiz. Videoda her şey çok açık görünmekte, vatandaşımıza yapılan saldırı apaçık sergilenmektedir. Olay yargıya intikal etmişse her şey ortaya çıkacaktır. Bu iftiralar karşısında bizlerde hukuki haklarımızı sonuna kadar arayacağız. İsmimi kullanarak bu oyunu şahsımın kurguladığını iddia eden Bektaşoğlu ve yakınları içinde hukuki süreç başlatılacaktır.” Dedi

Yakar, “Madem mağdurdunuz neden yayın yasağı getirttiniz?”

Yakar, “Bektaşoğlu ve çevresindekiler saldırıya uğradıkları yalanına sığınarak mağdur edebiyatı yapıp, bizleri suçlayan, Bulancak halkına yobaz diye hakaret edenler neden olay akşamında yayın yasağı getirtmişlerdir? Madem saldırıya uğradılar, mağdurlar bırakın herkes izlesin ve kararını versin. Bırakın, videoda kim kime saldırmış kim duvarlara çarpa çarpa darp edilmiş görülsün. Videoda Bektaşoğlu’nun yanında ki şahısların vatandaşa vurmak için nasıl saldırdıkları ortadayken olayın sonundaki bir kareyi alarak “Saldırıya uğradık” haberleri paylaşmak bunu da bize yıkmak ne Bektaşoğlu’nu nede CHP’yi aklamaz. Sayın Bektaşoğlu’nun mecliste sergilediği saldırgan davranışlarla milletvekillerine saldırmasını da biz mi organize ettik?

Bu zihniyete ve bu zihniyetin vesayetine son vermek için 16 Nisan milat olacaktır. Halkımız kendini “Hayır” demediği için duvarlara çarpanlardan hesabını sandıkta soracaktır.” Dedi.

“İçimizdeki Hollandalıları ibretle izliyoruz!”

Kahvehanede yaşanan ve “Evet” diyenlere karşı yapılan saldırı karşında vatandaşın değil de CHP söylemlerinin yanında saf alan içimizdeki Hollandalıları da ibretle izliyoruz diyen Başkan Yakar;  “Bana karşı olan husumetlerini her fırsatta karşı tarafta saf almakla taçlandıranlar, milletimizin gözünden kaçmamaktadır. Bu duruş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hak davasına, ülkemizin dirilişine ihanet duruşudur.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir