Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8129 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Mart 2017 - 15:04

Giresun Vakfı Bursiyerleriyle Buluştu

Büyüt
Küçült
Giresun Vakfı Bursiyerleriyle

Giresun Vakfı üniversiteli gençlerle kahvaltıda biraraya geldi. Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Komisyon üyeleri Giresun Vakfı bursiyerleri ile 18 Mart Cumartesi günü saat 10.00 da Taksim Point otelde düzenlenen bir tanışma kahvaltısında bir araya gelerek istişarede bulundular.İstanbul, Yalova ve Sakarya çevresinde ki üniversitelerde öğrenim görmekte olan bursiyerlerin katıldığı tanışma Kahvaltısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Giresun Vakfı Eğitim Komisyonu başkanı Hikmet Tekiroğlu bursiyerlere hoşgeldiniz diyerek, kendilerini önemsediklerini ve Giresun’un geleceğinin kendileri olduğunu söyleyerek ilkini İstanbul’da gerçekleştirdikleri Üniversiteli gençlerle tanışma toplantılarının diğer illerdede devam edeceğini belirtti.

Giresun Vakfı Baskanı Dokumacı ise yapmış olduğu konuşmasında gençlere seslenerek siyasette burokraside ve akademik alanda başarıyı yakalayan ve söz sahibi bir Giresun için, Giresun vakfı olarak öğrenim gören gençlerimize tam destek verdiklerinin altını çizdi. Başkan Dokumacı aynı zamanda kendi iş hayatı hakkında da örnekler vererek katılımcı gençlere önce kendi gelecekleri için hedef oluşturmalarını ve bu çıtayı da başarı basamaklarını yükselttikçe arttırmalarını söyledi.

Giresun Vakfı Burs Komisyonu Başkanı Metin Koç, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Akgün ve Giresun Vakfı Genel Sekreteri Hasan Ekmen ve Zihni Gülep’deyapmış oldukları konuşmalarında, Giresun Vakfı olarak Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören Giresunlu gençlerimize yönelik olarak her türlü desteği vereceklerini, öğrenim gören başarılı gençlerimizden en az 10 öğrenciyi yurtdışına lisans eğitimi için göndereceklerini ve kendilerini yarının Türkiye’sinde söz sahibi olabilmeleri için azami gayret göstererek çalışmalarını, Giresun’un gururu olmalarını temenni ettiler.

Giresun Vakfı bursiyerler buluşmasında söz alan üniversiteli gençler ise kendi alanlarında okumuş oldukları kurumlardaki sorunlarını aktararak bu konuda ki taleplerini belirttiler. Aynı zamanda gelecekte ki hedeflerini de anlatan gençler, Giresun Vakfı tarafından kendilerine verilen destekten dolayı da vakıf yönetimine teşekkürlerini ilettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşmanın ardından Başkan Dokumacı katılımlarından dolayı gençlere teşekkür etti. Toplantının ardından Giresun Vakfı Bursiyerlerine Yönetim Kurulu tarafından kitap armağan edildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir