Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30013 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2018 - 00:52

Bulancak Belediyesi Çalışıyor

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi

Bulancak ölçeğinde mega projelere imza atan Bulancak Belediyesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri tarafından şehrin her köşesinde sürdürülen çalışmalarla da Bulancak’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

15 Temmuz ve Millet caddeleri başta olmak üzere, şehrin ana hatlarında; içme suyu, atık su (kanalizasyon) ve yağmur suyu hatları tamamen yenilenirken,  devam eden elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz hattı döşeme çalışmalarıyla alt yapı güçlendiriliyor.

Sanayi - Fatoğlu kavşakları arasında kalan şehir içi yolunda; bölünmüş yol, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını içeren sahil yolu projesi, Giresun’un ilk ve tek biyolojik atık su arıtma tesisi gibi Bulancak ölçeğinde mega projelere imza atan Bulancak Belediyesi şehri adeta yeniden inşa ediyor.

Tüm bu çalışmaların ve projelerin yanında; Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri tarafından şehrin her köşesinde sürdürülen çalışmalar ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son 1 yıl içinde; spor alanları,  anne parkları ve çocuk parkları şeklinde tesis edilen park sayısı 23 olurken devam eden çalışmalarla bu tesislerin sayısının iki katına çıkarılması hedefleniyor. Yine park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif yerlerinde düzenleme çalışmaları biten alanlar, kaldırımlar ve yollar çevresinde peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları hızla tamamlanmaktadır. Peyzaj alanları içerisinde yapılan Türk Bayrağı, Çiçek vb. motiflerle yeşil alanlar hareketlilik kazanırken, yapılan bu çalışmalar vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ile karşılanıyor.

Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda ise; alt yapı çalışmaları biten tüm cadde ve sokaklarda yeni baskı beton kaldırım, yol asfalt ve betonlama işleri hızla tamamlanırken, tüm şehir genelinde bozulan ve çöken yollar da hızla onarılmaktadır. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2017’nin son altı ayında yapılan işlere 8 milyon 500 TL harcanırken, 2018 yılı sonuna kadar yapılacak ve yapılması planlanan işlere harcanacak bütçenin 20 milyon TL’yi bulması bekleniyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar; “Belediye olarak olağanüstü bir yoğunluk içinde, ilçemizin her köşesinde ve imkanlarımızın üzerinde bir çaba ve çalışma içindeyiz. Bir taraftan büyük, hatta mega projelerimizi tamamlarken, diğer taraftan ilgili müdürlüklerimiz tarafından yürütülen küçük ölçekli ama fark yaratan çalışmalarımızda aralıksız sürüyor.

Tüm bu çalışmaları ekip bilinciyle ve hafta sonu, gece-gündüz demeden birlikte yürütüyoruz.

Biliyorum tüm bu yenilenme ve yoğun çalışma süreci bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Ancak sıkıntı olmadan rahata ulaşılmıyor. Vatandaşlarımıza bugüne kadar gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyor, biraz daha sabretmelerini istiyorum. Şunun sözünü veriyorum ki; çok hızlı bir şekilde tüm bu çalışmalarımızı tamamlayıp hep birlikte keyfini sürecek, herkesin gıptayla bakacağı çok daha modern bir şehirde yaşayacağız” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir