Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17007 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2017 - 20:37

Giresunlu Karatecilerden Madalya Yağmuru

Büyüt
Küçült
Giresunlu Karatecilerden Madalya
    Ordu'nun Kumru İlçesinde düzenlenen " 30 Ağustos Zafer Bayramı Karadeniz İlleri Karate Turnuvası" 09-10 Eylül tarihlerinde 15 ilden ve Gürcistan dan  sporcuların katılımıyla gerçekleşti.
      400 den fazla sporcunun katıldığı turnuvada Giresun dan 65 'sporcu katıldı.
Şampiyonaya 21 sporcuyla katılan Giresun Akademi Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak 21 madalya kazandı.
    Turnuva ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı ve Karate Antrenörü Fatih YILDIZ ;. Turnuvaya İstanbulda Bayburt a 15 ilden ve Gürcistan dan yaklaşık 400 sporcu katıldı.  Gerçekten çok çekişmeli geçen yarışmalarda, henüz 10 aydan beri çalışmalarını sürdüren ve çoğu ilk defa bir yarışmaya katılan Sporcularımız üstün bir performans sergilediler ve 26 sıklette 5 altın, 7 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplamda 21 madalya kazanarak ilimiz adına çok önemli bir başarıya imza attılar.    İlk defa Tatami'ye çıkan Sporcularımızın bu başarılarıyla gurur duyuyoruz.
Fındık hasat dönemi olması nedeniyle  her  birinden başarı beklediğimiz birçok sporcumuz arışmaya katılamamasına rağmen alınan bu başarılar bizlere doğru yolda olduğumuzu göstermiştir. 
Biz Giresun Akademi Spor Kulübü olarak, sadece yarışmacı değil, hem fiziksel hem de psikolojik olarak sağlam, karakter sahibi, Milli ve Manevi değerlere bağlı, eğitim ve sosyal hayatında başarılı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
  Çocuklarımızın ilk durumları ile bugün geldikleri durumu gördükçe daha da mutlu oluyor ve daha gayretli çalışmaları yapıyoruz.
  Tabii bunda sporcu Velilerimizin de çok önemli katkıları oluyor.
Bizlere her zaman destek olan ve güvenen değerli velilerimize özel olarak teşekkür ediyorum.  Bizler daha çok çalışarak önümüzdeki dönemde daha önemli başarılara ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi.
    Yine Kulüp antrenörlerinden,  A. Enes YILDIZ da yaptığı açıklamada; "çoğu henüz 1 yılını doldurmamış Sporcularımızın, bu ilk müsabaka deneyimlerinde gösterdikleri başarı gerçekten de gurur verici bir durum. Bizler bu çocukların ilerleyen zamanlarda çok daha güzel başarılar kazanacaklarına inanıyoruz" dedi.

haber: Tarık Yel

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir