Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8349 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Mart 2017 - 21:45

DİSK GENEL BAŞKANI BEKO, AKSU’YU ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
DİSK GENEL BAŞKANI BEKO, AKSU’YU ZİYARET

“Hayırlı İşçi Buluşmaları” toplantıları düzenleyen Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko Giresun’daki toplantının ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Beko, Türkiye’nin çok önemli bir dönüm noktasına ilerlediğini, işçi sınıfının neden hayır demesi gerektiğini anlattıklarını ifade etti.

Genel Başkan Beko; “Toplumu kutuplaştıracak, meclisin, yargının ve hükümetin yetkilerini tek bir kişide toplayacak, işçi haklarına zarar verecek, ekonomiyi krizlerle karşı karşıya bırakacak bir rejim değişikliğini oylayacağız. Türkiye’nin işçiler için bir cehenneme dönüşmesine hep beraber hayır diyelim. Sendikaları kapatma, grevleri yasaklama, kıdem tazminatını kaldırma, toplu iş sözleşmelerini askıya alma, ücretleri dondurma yetkisi veren Anayasa’ya hayır diyelim” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, iş güvencesinin olmadığı bir ülkede, demokrasinin temelden sarsılacağına dikkat çekerek; “Önümüzde bir seçim değil, geleceğimizle ilgili bir oylama var. Geleceğini emeği ile kazanan ve en fazla yükü çeken arkadaşlarımız, tuzaklarla dolu bu anayasa değişikliğini kabul etmeyeceklerdir. Burada sadece kendimiz için değil, gelecek nesiller için bir tercih kullanılacak” şeklinde konuştu.

Kaydet



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir