Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11457 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Eylül 2017 - 19:28

Avans Yükleme Merkezi Açıldı

Büyüt
Küçült
Avans Yükleme Merkezi

Su Sıkıntısı Yaşanmaması İçin Avans Yükleme Merkezi Açıldı

Su sayaçlarında akıllı kart sistemini 2016 yılında faaliyete sunan Yağlıdere Belediyesi şimdi de mesai saatleri dışında ilçe halkının su sıkıntısı yaşamaması için avans yükleme merkezini hizmete açtı.

Sayaç kartlarına ekstra kontör yükleme imkanı sağlayan sistem hizmete girdi.

Ön ödemeli akıllı su sayaç abonelerinin susuz kalmaması için, sayaç kartlarına ekstra kontör yükleme imkanı sağlayan sistem Yağlıdere Belediyesi önünde kurularak hizmet vermeye başladı.

Belediyede yükleme yapılamadığı saatlerde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak üzere kurduğu aboneler avans 5 metreküp (5 ton) kredi yüklemesi yapılabilecek.

Başkan Kırhasanoğlu,KİOSK cihazının belediyenin kapısında ilçe halkına hizmet vermeye başladığını ifade ederek, ilçe halkının mesai saatleri dışında susuz kalmaması için bu hizmeti de faaliyete sunduklarını belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir