Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17703 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2018 - 10:34

GÖRELE’DE SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

Büyüt
Küçült
GÖRELE’DE SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA

GÖRELE’DE SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANDI
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımına başlandı.
Erener, Bozcaali Mahallesinde yapımına başlanan spor komplekslerinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Belediye olarak sağlıklı nesiller yetişmesi için sportif faaliyet ve çalışmalar ile bunlara ilişkin yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Erener, “İlçemize hizmet etme aşkıyla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, dışarıda boş zaman geçirmelerini önlemek ve onları spora yönlendirmek için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerimizin hayırlısıyla inşaat çalışmalarına başladık. Sağlıklı gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak projenin, çocuklarımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir