Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15356 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   30 Mart 2017 - 14:38

Hüseyin Avni Alparslan turnuvası Start Aldı...

Büyüt
Küçült
Hüseyin Avni Alparslan turnuvası Start

Şehit Alparslan futbol turnuvasına ilgi büyük

Sakarya Meydan Muharebesi Komutanlarından Şehit Hüseyin Avni Alparslan adına bu yıl 3'üncüsü düzenlenen futbol turnuvası Soğukkuyu Spor tesislerinde başladı.

Bursa Tirebolu Derneğinin tertip ettiği Geleneksel 3. Hüseyin Avni Alparslan Turnuvası Soğukkuyu Spor tesislerinde başladı. Organizasyonun santra vuruşunu AK Parti eski milletvekili Zafer Hıdıroğlu yaparken, bu Sene 3'ncüsü yapılan turnuvaya Bursaspor Taraftar grubu Teksas'ta katıldı, ilk maçında Rakip Soğukpınarsporu 8-7 mağlup ederek 3 puanla başladı.12 takımın mücadele edeceği müsabakalar, Pazar günleri Soğukkuyu sahasında oynanacak ve sabah 11'de başlayıp, aynı gün saat 18'e kadar sürecek, 7 Mayıs'ta ise şampiyon takıma kupası verilecek.

Teksas Tribün lideri Selim Kurtulan Bursa Hayat Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Tirebolu Derneği'nin organizasyonlarının Bursa odaklı yapmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Bursa'mıza renk katan bu turnuvayı yakından takip ediyoruz. Bursa'da doyanların bu şehrin ismini, şanını yüceltecek adımlar atması çok önemli. Özellikle dernek başkanı Bülent Akça'ya teşekkür ediyorum. Kendisi Giresunludur ama çok iyi bir Bursasporludur, örnek alınacak bir isim ve yeşil beyazlı renklere gönül vermiş, aşık olmuş bir taraftardır. Buradan yola çıkarak, bu yıl bizde turnuvaya renk katmak istedik ve katıldık, dernek yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

"TEK HEDEF BURSA'YA HİZMET"

Kamuoyunun dikkatini yaptıkları farklı organizasyonlarla çekmeyi başardıklarını dile getiren Tirebolu Dernek Başkanı Bülent Akça, Sakarya Meydan Muharebesi Şehit komutanlarından Hüseyin Avni Alparslan adına düzenledikleri futbol turnuvasının Bursalı hemşerileri tarafından benimsenmesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akça, "Bizler Hem Bursalıyız Hem Tirebolulu, bu sebeple etkinliklerimizde Bursa önceliğimizdir.STK olarak tek hedefimiz var Bursa'ya hizmet etmek. Bu tür etkinlikler bizlerin kaynaşmasına, birleşmesine ve bir araya gelmesine vesile oluyor.Turnuvamız inşallah dostluk çerçevesinde gerçekleşir. Birinci önceliğimiz centilmenlik olacak. Şehidimizin ruhunu incitmemek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tirebolu Dernek Başkanı Bülent Akça, STK olarak tek hedefleri ve amaçlarının Bursa'ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Bursaspor tribün lideri Selim Kurtulan ise, Bursa'da doyanların bu şehre hizmet etmesi çok önemli olduğunu dile getirdi.

www.giresunadair.com

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir