Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23810 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2020 - 13:24

Şampiyonluğumuzun verileceğine inanıyoruz

Büyüt
Küçült
Şampiyonluğumuzun verileceğine

 

Çotanaklarspor Başkan Yardımcısı Demir:

 ‘Şampiyonluğumuzun verileceğine inanıyoruz’ ..

”Ne kadar destek olurlarsa, o kadar sağlam takım oluşturulur.”

Yalova Çotanaklarspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mesut Demir, Yeşil-Beyazlı takımlarının hak ettiği şampiyonluğunun verileceğine inandığını söyledi.

Ayrıca Demir, kulübe destek olunması yönünde Çotanaklarspor’a gönül verenlere seslenerek, “Ne kadar destek olurlarsa, o kadar sağlam takım oluşturulur” dedi.

 2019-2020 futbol sezonunda 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu son dakikada kaçıran ancak yaşanan olaylar sonrasında itirazda bulunan Çotanaklarspor, kendi lehine çıkacak kararı dört gözle beklemeye başladı. Şampiyonluğun kendilerine verilmesi gerektiğini savunan Yeşil-Beyazlıların başkan yardımcısı Mesut Demir geride bıraktıkları sezonda hangi şartlarda futbol oynadıklarını hatırlattı.

‘Şampiyonluğumuzun verileceğine inanıyoruz’.. Çotanaklarspor Kulübü Başkan Yardımcısı Demir, “İki dönem şampiyonluğa oynadık. Ne şartlarda oynadığımız herkes biliyor. Bu sene yaşadığımız talihsiz olaylardan dolayı ne yazık ki şampiyonluğumuz verilmedi. Şu anda süreç devam ediyor ve 15 Eylül’de açıklanacak. Ama biz inanıyoruz ki şampiyonluğumuz verilecek. Ama şampiyonluğumuz tescillenene kadar biz beklemeyeceğiz şampiyon olmuş gibi ligin durumuna göre sağlam bir kadro ile takımımızı kuracağız” şeklinde konuştu.

‘Ne kadar destek olurlarsa, o kadar sağlam takım oluşturulur’..

Sadece yönetim değil, taraftarın da takımlarına sahip çıkması gerektiğini belirten Demir, “Tabii ki burada yönetime büyük iş düşüyor ama sadece yönetim olarak değil arkadaşlarımıza taraftarlarımıza bize destek veren bize gönül veren herkese büyük iş düşüyor. Bu kulübe destek olmaları lazım ki bu kulüp ayakta dursun.

Yalova’ da Giresunluları temsil eden Çotanak spor kulübüdür. Biz sadece Yalovalılardan veya Yalova’ da yaşayan Giresunlulardan değil memleketimiz doğduğumuz yer Giresun’daki işadamlarımızdan vatandaşlarımızdan da destek istiyoruz. Herkesin bu taşın altına elini koymaya davet ediyorum. Ne kadar destek olurlarsa o kadar sağlam takım oluşturulur” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir