Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13201 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2018 - 18:53

BATININ HAYALLERİNİ HANÇERLE BÖLDÜK

Büyüt
Küçült
BATININ HAYALLERİNİ HANÇERLE


    Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye’yi bir ön karakol gibi kullanamayan onun yerine terör devleti kurmaya çalışarak bu amaçlarını gerçekleştirmek isteyenlerinin hayallerini hançerle ikiye böldüklerini söyledi.
Sabri Öztürk, hafta sonu Giresun’da hem esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet etti, hem de Sağlık Sen Giresun Temsilciliğinde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
Sivil toplum kuruluşlarının ülkenin karar alma süreçlerini doğrudan etkileyen en önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu, sadece Türkiye’de değil, dünyanın demokrasiyle yönetilen bir çok ülkesinde bu durumun aynı olduğunu dile getirdi.
Konuşmasının büyük bölümünü Afrin Harekatı’na ayıran Öztürk, Türkiye’nin terörle mücadelede çok zorlu bir süreçten geçtiğini ancak sürecin milletin birlik beraberliğini daha çok pekiştirdiğini kaydetti.
“Her şerde bir hayır vardır; Kurtuluş Savaşını, Çanakkale’yi yeniden hatırlama imkanı bulduk. Dünya askeri operasyonlar anlamında en başarılı askeri harekatlardan birine tanıklık etti. Askerimiz hiçbir sivile zarar gelmeden, her türlü dikkati, özeni göstererek Afrin’i teröristlerden temizledi. Darısı diğer yerlerin başına” diyen Öztürk,  Türkiye’nin bu bölge üzerinden şimdiye kadar binin üzerinde saldırıya maruz kaldığını hatırlattı.
Özellikle Gezi Eylemleri ve 15 Temmuz hain darbe süreçleri gibi bazı süreçlerden sonra Batının Türkiye’yi kendi ön karakolu gibi göremediğinden kendi karakolunu oluşturmak için bir kukla terör devleti kurmaya çalıştığını belirten Öztürk, gerek Fırat Kalkanı ve gerekse de Zeytin Dalı Harekatlarıyla onların hayallerinin tıpkı bir hançerle bölünür gibi ikiye bölündüğünü söyledi.
Öztürk, “Hamdolsun onların hayallerinin gerçekleşmesine izin vermedik. Allah korusun biz bu harekatlarda başarılı olamasaydık güneydoğumuz ciddi risk altındaydı” ifadesini kullandı. 
        SAĞLIKTA DEVRİM DEVAM EDECEK
Sağlık Sen’in konu birlik beraberlik olunca her zaman bilinen duruşunu sergilediğini ve bunun takdire şayan bir duruş olduğunu ifade eden Öztürk, Ak Parti Hükümetlerinin 15 yıllık icraatları arasında en beğenilenlerden birisinin de sağlık alanı olduğunu kaydetti.
Öztürk, “gerek önceki Sağlık Bakanımız ve gerekse de Sayın Ahmet Demircan sağlığın ve sağlık çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi noktasına ciddi kafa yoruyorlar. İnanıyorum ki, ufak tefek eksiklikler de giderilerek sağlık hizmetlerinin çok daya iyi verilmesi ve sağlık çalışanlarının haklarının geliştirilmesi sağlanacaktır. Sağlıkta devrimin devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir