Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18462 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2018 - 15:24

TAKIMINI KUR, TURNUVAYA KATIL

Büyüt
Küçült
TAKIMINI KUR, TURNUVAYA

"TAKIMINI KUR, TURNUVAYA KATIL"

Tirebolu Belediyesi olarak ikincisini gerçekleştireceğimiz yaz etkinlikleri kapsamında "Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuvası" kayıtlarımız başladı.

Yaz aylarını daha keyifli bir hale getirmek ve Tirebolu halkına sporu sevdirmek, katılımcılık, fırsat yaratma, centilmenlik ve saygı kavramları temel alınarak gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacı ile bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz turnuvanın heyecanı başladı.

 

Her yaş kategorisinden sporseverlerimizin katılabileceği yaz etkinliklerimizin; Plaj Voleybolu Ayağını 12-13-14 Temmuz tarihlerinde Tirebolu Plaj mevkiin de, Sokak Basketbolu turnuvamızı 16-17-18 tarihleri Barabut Mevkiin de düzenleyeceğiz.

2017 Yılında yaklaşık 200 sporcunun katıldığı 1.Yaz etkinliklerimize, bu yılda halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

2.Yaz Etkinliklerimizin bu seneki sürprizi olan Tirebolu halkının büyük heyecanla takip ettiği Off-Road gösterilerini 22 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Körliman Mahalle'si Off-Road pistinde gerçekleştireceğiz.

Turnuvaya katılarak dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler takdim edilecek. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirterek halkımızın turnuvalarda yer almasını talep ettiğini belirtti.

Katılmak isteyen sporseverler, 10 Temmuz tarihine kadar Tirebolu Belediyesi Başkanlığına kaydını yaptırabilir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir