Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5281 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2021 - 08:45

Vali Ünlü’den Eğribel Tüneli Değerlendirmesi

Büyüt
Küçült
Vali Ünlü’den Eğribel Tüneli

Vali Enver Ünlü, Giresun-Dereli-Şebinkarahisar karayolu üzerinde yapımında son aşamalara gelinen Eğribel Tüneli’nde tek tüpten ulaşım sağlanması ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Eğribel Tüneli’nin her birinin uzunluğunun 5 bin 900 metre olmak üzere toplam da 11 bin 800 metre olacağı ve tünelin devreye girmesiyle birlikte mevcut yolun yaklaşık 6,5 kilometre kısalarak, Giresun’dan bu bölgedeki ilçelere ulaşımın 25 dakika kısalacağını belirten Vali Ünlü, tünelin tek tüpten çift yönlü ulaşıma açılmasıyla ilgili; “Bu önemli projeyi ilimize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Bakanlarımıza, bürokratlarımıza ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” paylaşımında bulundu.

Rize-Erzurum karayolu üzerindeki Ovit Tüneli ve yapımı süren Trabzon-Gümüşhane arasındaki yeni Zigana Tüneli’nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun 3’üncü tüneli olan Eğribel Tüneli, Doğu Karadeniz’i İç Anadolu ve güney bölgelerine bağlayan Giresun– Dereli–Şebinkarahisar Devlet Yolu üzerinde yer alan 2200 rakımlı Eğribel Geçidi’nin mevsim şartlarından etkilenmeden güvenli ve konforlu bir şekilde geçilmesini sağlayacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir