Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20764 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2019 - 01:32

TÜGVA Bulancak’tan Bisiklet Turu

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak’tan Bisiklet

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Yaz okulu öğrencilerine Salı günü Bulancak sokaklarında Bisiklet Turu gerçekleştirdi.

TÜGVA Bulancak tarafından Bulancak’ta üç yaz okulu öğrencilerinin katılımıyla Güzelyalı Mahallesi ve Bulancak Mahallesinde bulunan okullardan Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Anadolu Lisesi bahçesine gerçekleştirilen Bisiklet turuna 150’si bisikletli olmak üzere 200’e yakın öğrenci ve genç katıldı. Bisiklet Turuna trafik ve sağlık güvenliği gerekçesi ile Bulancak Emniyet Müdürlüğü, Bulancak Zabıta ve Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Göktekin “Bulancak sokaklarından TÜGVA’lı gençler geçti”

Bulancak’ın bütün ana caddelerinde bisiklet turu gerçekleştirdiklerini söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Bisiklet Turu artık Bulancak’ta TÜGVA ile özdeşleşti. Biz bisikleti çok sevdik, seviyoruz ve her fırsatta gençlerimizi Bisikletle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bisiklet kullanımı hem çevresel etkiler hem de sağlıklı bir hayat için çok önemli. Kullanımını özendirmek ve artırmak için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bulancak ilçemiz Bisiklet sürmek için çok ideal bir şehir, bu kapsamda bizde Yaz Okulu programımıza her yıl olduğu gibi Bisiklet Turu ekledik. Gençlerimiz şehrin en doğusundan-en batısına bisiklet kullandı, verdiğimiz TÜGVA şapka ve tişörtleri ile şehirde güzel bir görüntü oluşturdular. Yine tur sonrası gençlerimizle okul bahçesinde piknik yaparak keyifli vakit geçirdik. Bu organizasyonda emeği geçen emniyet, belediye ve sağlık ekiplerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de teşkilatım, Yaz Okulu kadromuz, öğrenci ve velilerimiz hak ediyor. Altı hafta boyunca canla başla gece gündüz geleceğimiz, aydınlık yarınlarımız için çalışan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.” Dedi.

Göktekin “Ve yine Programa katılan Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz İsmail Sarıgül ve Turgut Hacınoğmanoğlu'na, Bulancak Eğitim Birsen Başkanı Menderes Yüksel'e, Bulancak Ab-ı Hayat Yönetim Kurulu üyesi Yunus Aydın'a, Abı Hayat Yaz Okulu idarecileri Mehmet Salih Güçtaş ve Hakan Abanuz'a, GRÜ Vakfı Başkanı Sinan Aydın'a, bizlere okulunu açan Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin'e, gençlere yardımcı olan Zafer Çamaltı ve Bekir Şenel'e, tüm öğretmenlerimize, teşkilatımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir