Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14442 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Eylül 2017 - 19:26

Alucra'da Bölünmüş Yol Çalışması Başladı

Büyüt
Küçült
Alucrada Bölünmüş Yol Çalışması

Alucra ilçesinde Peksimet Mevkii ile Karaçayır mevkisi arasında kalan 5,2 Km'lik  bölünmüş yol çalışması başladı.
Karayolları 16. Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından 2017 Mart ayında ihale edilen Alucra çevre yolu bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Yol Yapım Ekibi sorumlu Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Zihni Kaymak şu açıklamada bulundu.
"Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü tarafından Mart ayında yapılan ihale ile firmamız BSK Yol Yapı ve İnşaat San. Tic. A.Ş. 10 milyon 670 bin TL ile ihaleyi kazanmış olup ihale süreci sonrası yer tesliminin ardından çalışmalara başlamıştır. Alucra ilçemizde D-40 Karayolu üzerindeki ilçe girişi olan Peksimet mevkiinden başlayarak Karaçayır mevkiine kadar olan yaklaşık 5,2 km'lik yolda bölünmüş yol çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
Şu aşamada 45 kişilik bir ekiple faaliyet gösteren Alucra şantiyemizde Toprak İşleri, Sanat yapıları, Üstyapı İşleri yapımı olmak üzere aşama aşama çalışmalarımız planlanarak öncelik kış sezonu gelmeden Sanat ve Toprak işlerini bitirmek olacaktır.
Yapılacak bölünmüş yol projesinde 4 tn büyük kavşak, 1 tn alt geçit, 1 tn 37 m genişliğinde köprü ve yaya yolu yapımı projemiz içindedir. Projenin alt yapısının tamamlanması sonrası aydınlatılmış yaya yoluyle çevre yolu farklı bir görünüm kazanacaktır. Yapılacak bölünmüş yol çalışması 450 gün olacak ve 30 Agustos 2018 tarihinde tamamlanarak Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne teslim edilecektir" dedi.
Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir