Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15768 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2016 - 19:34

Şebinkarahisar Belediyespor'a Destek Gecesi

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisar Belediyespora Destek

Şebinkarahisar camiasının birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek ve Giresun 1.Amatör Liginde mücadele eden, Şebinkarahisar Belediyespor’un yaşadığı ekonomik sıkıntıları aşmak amacıyla Barbaros Point Otel’de destek ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Sunuculuğunu TRT spikeri olan Muhammed Burak Yayla tarafından yapılan geceye 22-23-24. Dönem AK Parti İstanbul milletvekili Ünal Kaçır, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, AK Parti ilçe Başkanı Nejat Okuyar, CHP ilçe Başkanı Oktay Alp, İBB Ağaç A.Ş. Genel müdürü Faruk Kaçır, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Şebinkarahisar Belediye spor kulübü Başkanı Ahmet Toklucu, kulüp yöneticilerinin yanı sıra iş adamları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede başta Şebinkarahisar Belediye Başkanı olmak üzere spor kulübü yöneticileri, misafirleriyle yakından ilgilendiler.

Son yıllarda Şebinkarahisar spor camiası adına önemli bir gece organizasyon gerçekleştirildi ve İstanbul’da davetiye desteği ile Şebinkarahisar camiası elinden geldiği kadar destek olmaya çalıştı.

Sporun Bütünleyici Gücü

Sunucu Muhammed Burak Yayla tarafından dayanışma gecesi ile ilgili bilgilendirmeden sonra açılış konuşmasını yapan Kulüp başkanı Şebinkarahisar Belediyesi mali hizmetler müdürü, Şebinkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Toklucu, kuruluşu 1940’lı yıllara kadar dayanan Belediyespor Kulübünün 1988 yılından itibaren amatör liglerde Şebinkarahisar’ı temsil ettiğini, başarılı işler yaptığını, takımlarının zor şartlarda mücadele ettiğini ve gecede takımlarına katkı sağlayacak olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Toklucu, Belediyespor kulübünün tanıtımı videosunu sunarak, antrenman yapan futbolculardan geceye katılanlara selam iletilerek destek talebinde bulunuldu

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, geceye desteklerinden dolayı Galatasaray Kulüp Başkanı ve Point Hotel sahibi Dursun Özbek’e teşekkür ederek; ’’İstanbul’da ilk defa böyle bir gece düzenleniyor, Belediyespor’u başarılı günlere taşımak sizlerin desteğiyle olacaktır. Sporun bütünleyici gücü ile gelen başarılar hepimiz mutlu edecektir. İnşallah sizlerin desteği ve katkısıyla başarılı olacağız. Bugüne kadar kulübe emek veren herkese çok teşekkür ediyorum, desteklerinden dolayı iş adamlarına ve Şebinkarahisar camiasına teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Başkan Yılancı, Gebze ilçesine yaptığı ziyarette Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman'a yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Nuri Bayraktar ile birlikte kulüp yöneticileri, Belediyespor kulübü yararına formalar, futbolcuların imzasını taşıyan toplar ile Şebinkarahisar’a özgü özel tablolar satışa sunularak iş adamlarından destek alındı. Gecede forma ve top satışları ile tablo satışlarından dolayı büyük destek veren iş adamları spora her zaman maddi ve manevi desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini de söyledi

Yapılan protokol konuşmaları ve bağışlardan sonra Gecede sahne alan TRT sanatçısı solist Furkan Biçer ve saz arkadaşları geceye renk kattı.

Son olarak sahneye çıkan sevilen kemençe sanatçısı Emre Gürsoy ile davetliler keyifli anlar yaşadı.

Mavi Karadeniz televizyonu Metin Ruşen ile Kanal 28 Televizyonu Ruşen Aydeniz ile çekim ve röportajlar yaparak renkli görüntüler oluştu

Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir