Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33522 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   28 Mart 2019 - 22:16

Strafor Köpük Fiyatları

Büyüt
Küçült
Strafor Köpük

Strafor petrol ürünlerinden üretilene plastik ürünler arasında yer almakta ve köpük olarak üretildiği için ısı yalıtım sistemleri ürünü olarak kullanılmaktadır. Strafor köpük beyaz renkli olarak üretiliyor. Strafor köpük yapısı sentetik özellikteydi. Isı yatılımı dışında, cam, beyaz eşya gibi hassas ürünlerin paketlenmesi işlerinde de kullanılmaktadır. Etkili bir ısı yalıtım malzemesi olduğu için Küçük Deveci İnşaat şirketine yaptıracağınız yalıtım işlerinde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Strafor köpük fiyatları kullanım alanına göre hesaplanır. Strafor köpük türlerinden panel tipi olarak üretilenler diğerlerine göre daha pahalı olmaktadır.
Strafor Köpük Kullanım Alanları
Binaların ısı yalıtımlarının kaliteli yapılabilmesi için, inşaat aşamasında iki tuğla duvar arasına konulmaktadır. İhtiyaç durumlarında bina iç duvarlarına, çatı arası yalıtımlarında strafor köpük malzemeleri kullanılmaktadır. Firma binanızın yapısına ve ihtiyaç durumuna göre size strafor köpük fiyatları seçeneklerini kullanılacak ürün miktarına göre belirleyerek teklif olarak sunacaktır. Bina yalıtım sistemleri dışında kullanım alanları arasında kırılma özelliği olan ürünlerin paketlenmesi işlemlerinde de strafor köpük ürünleri kullanılmaktadır.
Strafor Köpüğün Özelliği
Birçok özelliği bulunan strafor köpük fiyatları seçilen özelliklere göre değişmektedir. Strafor ürünler çok hafif ürünlerdir ancak ısı yalıtımına karşı direnci yüksektir. Diğer yalıtım ürünlerine göre en ekonomik üründür. Kullanıldığı alanlarda kullanım süresi boyunca yalıtım özelliğini kaybetmemektedir. Yapısı içerisinde hiçbir zehirli madde içermemekte, bu özelliği ile çevre dostu ürün olarak kullanılmaktadır. Duvarlarda panel olarak kullanılabilmekte, bu ürünler üzerine çeşitli baskılar ve boya işlemleri yapılabilmektedir. Bazı çeşitleri doğal taş görünümünde olduğu içi dekor amaçlı olarak kullanılabilmektedir.
Sağladığı Üstünlükler
Strafor köpük ürünler yalıtım ve paketleme işlemleri için en ekonomik üründür. Hafif olması montaj işlemlerini kolaylaştırmakta, işlem sırasında iş kazası riski en az işlemler arasındadır. https://www.kucukdeveci.com.tr internet sitesi üzerinden firma yaptığı tüm yalıtım çalışmalarını, strafor köpük özelliklerini, fiyatlarını hangi alanlarda kullanabileceğini öğrenebilirsiniz. Binalarda ısı yalıtımı olarak kullanılabilirken aynı zamanda iç duvar paneli olarak kullanarak farklı dekor çalışmalarında da kullanılabilmektedir. Bina dış cephe kaplamalarında kullanılarak ısı yalıtımının yapılmasını sağlamakta ve tüm işlemlerin ekonomik olarak yapılmasını sağlamaktadır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir