Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18282 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2020 - 19:04

SÜRPRİZLERLE DOLU BELEDİYE BAŞKANI

Büyüt
Küçült
SÜRPRİZLERLE DOLU BELEDİYE

Belediye Başkanı seçildiği günden buyana attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Beldeye yaptığı hizmetlerle gündemden düşmüyor.

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin attığı her adımda başta Giresun olmak üzere ülke gündeminde de adından sıkça söz ettiriyor. Makam koltuğunda oturmayan ve Belediye personeli gibi kazmayı küreği eline alıp çalışan Başkan Çetin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Belediye bünyesine kazandırdıkları ile de gündeme oturdu. Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin bir Ay içerisinde 3 yeni aracı Belediye bünyesine kazandırmayı başardı. Bir ay içerisinde bir otomobil bir kamyon ve son olarak da mali değeri 1 Milyon Lirayı bulan Ekskavatör’ü Belediye bünyesine kazandırdı.

 

KONVOYLAR EŞLİĞİNDE GETİRİLDİ

 

Belediye bünyesine kazandırılan Ekskavatör Duroğlu’na konvoylar eşliğinde getirildi. Konvoy eşliğinde Belediye binasına getirilen Ekskavatör için kurban kesilip dualar edildi. Belediye Başkanı Halil Çetin konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Ben göreve geleli 14 ay gibi bir zaman oldu. Seçilmeden hemen önce ben halkıma Yüce Allah’ın takdiri ile birlikte elimden ne geliyorsa bu Belde için yapacağıma dair söz verdim. Bozuk olan birçok Mahalle yolunun yapımını gerçekleştirdik ve birçoğunu asfaltladık. Yüce Allah takdir eder, sağlık sıhhat verdiği takdirde bizlere, bozuk yol bırakmayacağız. Bugün burada Belediye bünyemize kazandırdığımız mali değeri 1 Milyon TL’yi bulan Ekskavatör’ü Belediye araç filomuza katmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bundan yaklaşık On beş gün önce de Bir kamyon ve bir otomobili Belediyemiz bünyesine kazandırdık. Ekskavatör ile birlikte Beldemize zamanında ve daha hızlı hizmet edeceğimize yürekten inanıyorum. Ben bu doğrultuda Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ediyorum. Tüm bunların yanı sıra Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan, heyecanımıza ortak olan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Merkez İlçe Başkanı Uğur Yiğit’e, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Yılmaz’a, Belediye Meclis Üyelerime, Aynı zamanda Duroğlu halkına teşekkürü bir borç bilirim. Bizler omuz omuza daha nice işlere imzamızı atacağız” dedi.

 

Açıklamasının ardından direksiyona geçen Duroğlu belediye Başkanı Halil Çetin Ekskavatör’ü çalıştırarak burada bulunan basın mensuplarına poz verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir