Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 27597 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2018 - 14:03

14 Şubat’ta Sevgilinize Alabileceğiniz 10 Pırlanta Küpe

Büyüt
Küçült
14 Şubat’ta Sevgilinize Alabileceğiniz 10 Pırlanta

Şık ve gösterişli bir pırlanta küpeye hangi bayan hayır, diyebilir ki? Sevgililer Günü’nde sevgilinize şık ve gösterişli bir küpe armağan ederek; onun kalbini bir kez daha fethedebilir; aşkınızı pekiştirebilirsiniz. Birbirinden güzel ve kaliteli pırlanta küpe modellerine göz atmak için Zen Pırlanta’nın resmi internet adresini hemen ziyaret edebilirsiniz. Sadece ülkemizin değil tüm dünyanın sayılı pırlanta üreticilerinden biri olan Zen Pırlanta’nın resmi internet adresi üzerinde aradığınız ürün ya da ürünleri hemen bulmak; sevgilinize bu özel günde mükemmel bir hediye armağan etmek adına Zen Pırlanta linkini hemen tıklayabilirsiniz. 14 Şubat’ta Sevgilinize Alabileceğiniz En Güzel 10 Pırlanta Küpe Modeli:

1) Sevgilinizin hemen hemen tüm kıyafet ve mücevherleri ile kombinleyebileceği, uzun yıllar boyunca severek kullanacağı bu ürün; Zen’in en çok satanları listesinde ilk sırada bulunuyor. Üstelik ürünün fiyatı yalnızca 3300 TL!

Pırlanta KüpePırlanta Küpe

2) Klasik ve sade tasarımı ile ön plana çıkan bu ürünü; kız arkadaşınızın ya da sevgilinizin çok beğeneceğine şüpheniz bile olmasın! Ürün şu an 3447 TL’lik fiyatı ile Zen Pırlanta’da satışa sunuluyor.

Pırlanta KüpePırlanta Küpe

3) Zen Pırlanta’nın en çok satanları listesinin bir diğer üyesi olan bu tria küpenin fiyatı yalnızca 3490 TL! Bu fırsat kaçmaz!

Pırlanta KüpePırlanta Küpe

İşte; Zen Pırlanta’nın en çok satan diğer küpe modelleri:

Pırlanta Küpe Pırlanta Küpe

Pırlanta Küpe Pırlanta Küpe

Pırlanta Küpe Pırlanta Küpe

Pırlanta Küpe

Zen Pırlanta’nın diğer ürünlerine göz atmak için hemen https://www.zenpirlanta.com/ linkini tıklayabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir