Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25796 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2020 - 11:13

Atatürk Baskılı Tişört Modelleri

Büyüt
Küçült
Atatürk Baskılı Tişört

Promosyon olarak ya da toptan şekilde alınan pek çok ürün mevcuttur. Bu şekilde almak isteyeceğiniz ya da tekli alımlara da uygun olan parçalar da mevcuttur. Bu parçalar içerisinde yaş grubu ayırt etmeksizin en çok tercih edilen ürünler Atatürk baskılı tişört modelleridir. Atatürk’ün farklı silüet ve figürlerinin toplu olarak ya da tek olarak basıldığı çeşitli renkler ve kumaşlar mevcuttur.

Atatürk Baskılı Tişört Fiyatları

İster tekli alımda ister toptan alımda Atatürk baskılı tişört modellerinde fiyatlar oldukça uygundur. Kullanımı yaz aylarında tamamen rahat olan bu tişörtler promosyon ürün olarak da kabul edilip toplu alım yapılabilir. Özel günlerde, anma amacıyla giyilebileceği gibi, günlük kombinlerle de rahatlıkla giyilebilir ve kumaşının yapısından ötürü terletme yapmaz.

Atatürk Baskılı Tişört Modellerinde İndirim ve Kampanyalar

İndirim ve kampanyalar dahilinde çok daha uygun fiyatlarla sunulan Atatürk baskılı tişört modelleri birçok farklı renk seçeneğiyle https://www.kostebek.com.tr/ataturk-baskili-tisort adresinde yerini alıyor. 7 gün 24 saat boyunca giriş yaparak alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir