Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20721 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2020 - 18:05

Beştaş Pırlanta Modelleri

Büyüt
Küçült
Beştaş Pırlanta

 

 

Özellikle bayanlar için her yüzüğün temsil ettiği bir anlam olduğu gibi, beştaş pırlanta yüzüklerin de temsil ettiği bir mana vardır. Özel günlerde hediye edilmesi tercih edilen beştaş pırlantalar, evlilik tekliflerinde, anneler günü, doğum, sevgililer gününde yaygın olarak alınan hediyeler içerisindedir.

Üzerinde bulunan 5 taş; aşk, bereket, sadakat, huzur ve mutluluk temsil eden semboldür. Beştaş pırlantanın özellikle evliliğin veya tanışmanın 5. yıl dönümünde hediye edilmesi bayanları son derece mutlu edecektir.

Beştaş Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Beştaş pırlantanın kalitesinde en büyük ölçüt karat ağırlığıdır. Beştaş pırlanta, 0.50 karattan 4 karata kadar üretimi gerçekleşen bir pırlanta serisidir.

Beştaş pırlantanın en önemli özelliği parlaklığıdır. Piyasadan ucuz fiyata alınabilen pırlantaların karat ağırlığı düşük tutulduğundan, zamanla pırlanta görünümünü kaybederek parlaklığını yitirdiği görülecektir. Karat ağırlığı düşük ürünlerde müşteriye gösterişli görünmesi için farklı süsleme yöntemleri kullanılarak ürünün görsel cazibesinin artırılmaya çalışıldığı bilinmektedir. Uzun ömürlü beştaş pırlanta taşımak istiyorsanız pırlantada başvurulan bu gibi ticari hileleri de bilmelisiniz. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bestas-yuzukler adresinden hizmet alabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir