Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18726 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2018 - 19:12

Elektrik faturalarında fastPay ile yüzde 5 daha az ödeme avantajı

Büyüt
Küçült
Elektrik faturalarında fastPay ile yüzde 5 daha az ödeme

DenizBank ve YeÅŸilırmak Elektrik Perakende Satış A.Åž. (YEPAÅž) elektrik faturasını fastPay uygulaması üzerinden ödeyen tüketicilere yüzde 5 daha az ödeme avantajı saÄŸlayan bir iÅŸbirliÄŸine imza attı.

fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor. fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarına ulaÅŸabiliyor.

MüÅŸterilerinin hayatını kolaylaÅŸtırmak üzere hizmetlerini teknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan DenizBank, YeÅŸilırmak Elektrik Perakende Satış A.Åž. (YEPAÅž) ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi iÅŸbirliÄŸi kapsamında, fastPay ile fatura ödemelerinde yüzde 5 daha az ödeme imkanı sunuyor.

fastPay’i olan herkes kampanyadan yararlanabiliyor

DenizBank müÅŸterisi olsun olmasın, tüm fastPay kullanıcılarının faydalanabileceÄŸi kampanya ile söz konusu tutar kullanıcıların fastPay bakiyelerine yükleniyor. YeÅŸilırmak Elektrik Perakende Satış A.Åž. müÅŸterileri için geçerli olacak kampanyada, fastPay kullanıcıları fastPay hesaplarından ödeme yapabildikleri gibi, diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak da fatura ödemelerinde hem yüzde 5 daha az ödeme hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor. fastPay’i olmayan kullanıcılar ise uygulamayı cep telefonlarına ücretsiz olarak indirerek fastPay’in tüm avantajlarından faydalanabiliyor.

“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar saÄŸlıyor”

fastPay’in, sunduÄŸu özellikler, iÅŸbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar saÄŸladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut ÅŸöyle konuÅŸtu; “DenizBank olarak hizmetlerimizi müÅŸterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doÄŸrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı ÅŸimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. YeÅŸilırmak Elektrik Perakende Satış A.Åž. ile yaptığımız anlaÅŸma sayesinde vatandaÅŸlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile fatura ödemelerinde baÅŸlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”

“MüÅŸteri memnuniyeti uygulamalarımıza bir yenisini ekledik”

Söz konusu iÅŸbirliÄŸine iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulunan YeÅŸilırmak Elektrik Perakende Satış A.Åž. Genel Müdürü Arif AkÅŸam ÅŸunları söyledi; “Hayata geçirdiÄŸimiz ödeme alanlarından tüm müÅŸterilerimizin yararlanmasını istemekteyiz. MüÅŸteri memnuniyeti uygulamalarımıza bir yenisini daha ekleyerek fastPay kampanyasını hayata geçirdiÄŸimiz için YEPAÅž ailesi olarak bizler de çok mutluyuz”.

Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay

Dünyanın ilk Handsfree (Bluetooth) ödemesi olarak öne çıkan fastPay, DenizBank müÅŸterisi olmayan kullanıcılara da hizmet veren açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiÄŸi bu mobil uygulama ile hiçbir ek masraf ödemeden faturalarını ve site aidatlarını rahatlıkla ödeyebiliyor, anlaÅŸmalı üye iÅŸyerlerinde cüzdanları yanında olmasa bile sadece cep telefonu ile ödeme yapabiliyor.

AnlaÅŸmalı iÅŸ yerleri ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaÅŸtıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den hiçbir tuÅŸa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store ve Google play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir