Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16203 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   28 Mart 2021 - 23:01

Elizi Kuyumculuk - Üreticisinden Altın Kelepçe ve Set Çeşitleri

Büyüt
Küçült
Elizi Kuyumculuk - Üreticisinden Altın Kelepçe ve Set

 

Hemen hemen herkesin kullandığı ve seri üretim olarak görünen, ayrıcalığı olmayan takılar kullanmaktan sıkıldınız mı? Peki, özel hissedeceğiniz ve oldukça şık duran özgün tasarım olan altın set modellerini nerden alabilirsiniz biliyor musunuz? Tüm bu özellikleri içinde barındıran hatta daha fazlası olmasıyla dikkat çeken Elizi Kuyumculuk firmamız bunun için yıllardır çalışıyor. Hem altın takı üretiminde hem de Trabzon hasırı üretiminde baştan sonra titiz bir çalışma gerçekleştiren firma, tüm müşterilerinin de beğenisini topluyor. Üstelik artık belirli mağazalara gitmeden de bu özel ürünlere sizler de sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Elizi Kuyumculuk firmamızın online mağazasını ziyaret etmeniz. Burada sizlere tüm ürünlerimizin nasıl aşamalardan geçtiğini tek tek açıklıyoruz. Aynı zamanda birbirinden eşsiz güzellikteki tüm ürünlerimizi de burada görebilirsiniz.

Altın üretiminin aşamaları oldukça dikkat ister. Altın ayarlarının düzeni, takılara işlenme şekli ve diğer tüm detaylarına Elizi, fazlasıyla dikkat ederek çalışmalarını sürdürüyor. Üstelik tüm bunlar için de firmamızın İstanbul ve Trabzon’da fabrikaları bulunuyor. Bu şubelerimizde uzman kişilerin gösterdiği çalışmalar sonucunda sizlere en güzel ürünleri sunabiliyoruz. Tüm üretim aşamalarında da tüm çalışanlar oldukça dikkatli bir şekilde işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Böylece müşteri talepleri doğrultusunda oldukça geniş bir yelpazede ürün sunumu yapılabiliyor.

Elizi Altın Takı Tasarım Aşaması

Elizi Kuyumculuk olarak yıllardır bulunduğumuz bu sektörde müşterilerimize en özgün ve şık ürünler sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte de bizler için en önemli olan aşama tasarım aşaması oluyor. Özellikle de altın kelepçe tasarımları konusunda ayrı bir özen gösterildiğini belirtmek isteriz. Herkesin birbirinden farklı ölçülere sahip olduğunu düşünürsek, aynı ölçülerde takı tasarımları oluşturmak kaliteli bir iş değildir. Bu nedenle firmamız tasarım aşamasında her ölçülere uyacak şekilde ürünlerin modellerini belirliyor. Böylece takıların tasarımını beğenen müşteriler, acaba bana yakışır mı şüphesine düşmeden ürünü satın satın alıyor.

Ürünlerimizdeki tasarımların hepsi firmamızın özel tasarımcıları tarafından belirleniyor. Modeller genellikle müşterilerin en çok beğendiği ve alımın yapıldığı ürünler üzerinde şekilleniyor. Bu bağlamda müşterilerimizin geri dönüşleri de bizler için oldukça önemlidir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir