Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29402 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2016 - 11:46

En Uygun Trafik Sigortası Fiyatları Koalay.com’da

Büyüt
Küçült
En Uygun Trafik Sigortası Fiyatları

Trafik sigortası ile motorlu taşıtın kusurlu olarak üçüncü şahıslara verdiği zararlar karşılanıyor ve trafik kazasına ilişkin tedavi giderleri ile zarar gören kişinin sakat kalması ya da vefat etmesi durumunda mahrum kalan kişilere ödeme yapılıyor. Döviz kurlarındaki artışa bağlı olarak yedek parça maliyetlerinin artması, sigorta şirketlerini yüksek tazminat ödemeye yönelten mahkeme kararları gibi farklı sebepler nedeniyle prim bedelleri artan zorunlu trafik sigortasında fiyatların düşmesi için yeni düzenlemelere gidildi.

1 Ekim 2016’da yürürlüğe giren düzenlemeye göre; uygun fiyatlı başka bir trafik sigortası bulunduğunda mevcut trafik sigortası iptal edilerek yenilenebilecek. Bu sayede daha önce yüksek bedel ile aldığınız trafik sigortasını Koalay.com’da daha uygun fiyata bulmanız durumunda eski poliçenizi iptal ederek uygun fiyatlı trafik poliçesine aynı anda geçiş yapabilirsiniz.

Trafik sigortası poliçesinin teminatları neler?

-       Araç ve kaza başına maddi giderleri,

-       Kişi ve kaza başına sağlık giderleri,

-       Kişi ve kaza başına sakatlanma ve ölüm durumlarında trafik sigortası aldığınız sigorta şirketi tarafından sigorta bedeli ödenir.

Trafik poliçesinin yurt dışı geçerliliği

Zorunlu Trafik Sigortası poliçesi Türkiye sınırları içerisinde geçerli. Ancak yurt dışına çıkmadan önce gidilecek ülke yeşilkarta üye bir ülke ise yeşilkart sigortası satın alınarak, teminatın devamı sağlanabilir.

Taksitli ödediğiniz poliçe, peşin ödemeye dönüştürülebilir

Sigorta şirketinizden taksitli olarak düzenlediğiniz trafik sigortası poliçesini peşin ödemeye çevirmek için Koalay Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçerek mevcut poliçenizin iptali ve iadesini sağlayabilir, yerine yeni bir poliçe düzenletebilirsiniz.

Koalay.com’dan trafik sigortası poliçesi alabileceğiniz sigorta şirketleri

Anadolu Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, HDI Sigorta, Güneş Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Allianz Sigorta, Zurich Sigorta, Unico Sigorta, Groupama Sigorta, Ergo Sigorta, Aksigorta, Ray Sigorta, Eureko Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Axa Sigorta gibi seçkin sigorta şirketlerinden teklif alabilirsiniz.

Aracınız için en uygun trafik sigortası tekliflerini alabildiğiniz Koalay.com web sitesi sayesinde kolay ve hızlı adımlarla ilerleyebilir, trafik sigortası sorgulama işlemleri yaparak birçok sigorta şirketinden eş zamanlı teklif alarak karşılaştırma yapabilirsiniz.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir