Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22901 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2020 - 18:14

Etek

Büyüt
Küçült

Giyim kadın, erkek ve çocukların toplum içerisinde yaşarken uymak ve uygulamak zorunda olduğu adap kurallarının başında gelmektedir. Özellikle kadınlar için giyim şık ve farklı görünmenin temel öğelerinden birisidir. Modayı yakından takip etmelerinin yanı sıra kendilerine yakışan modelleri seçmek için çaba gösterir bayanlar. Bu çabanın vazgeçilmez parçalarından biri olan etek yüzyıllar boyu kadınların giyimlerinde tercih ettiği, devirlere ve mevsimlere göre değişiklik gösteren ama hiç vazgeçemedikleri enstrümanlardan birisidir.

Gardıropların Vazgeçilmezi Etek

Özel gün ve gecelerinizde veya günlük kullanımlar için farklı renk, beden ve seçenekleriyle üretilen etek bayanların gardıroplarından eksik etmeyecekleri bir ürün olmakla birlikte üst bedenlerin kombin edilmesiyle değişik bir tarz ve model olarak da giyilebilmektedir. Kadınların kilolarına göre vücuda oturan veya bol, pileli veya düz, mini veya uzun olacak şekilde tasarlanan bu modeller her türden ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanarak mağazalara gönderilmektedir. Size düşen sadece beğendiğiniz modeli seçerek yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde şıklığınıza şıklık katmak olacaktır.

Vücut hatlarınızın belli olmasını istemiyorsanız bol, pileli ve koyu renk tercihi yapabilir, aksini düşünüyorsanız da vücudunuza oturan likralı ve açık bir renk seçebilirsiniz. İster kot, ister kumaş seçiminde spor veya topuklu ayakkabılar ile birlikte özgün bir tarz yaratmak da yine sizin elinizde. https://www.kadinmodasi.com/bayan-etek-modelleri sayfasında en güzel etek modelleri sizleri bekliyor.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir