Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17722 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   24 Mart 2020 - 17:09

Guaj Boya Çeşitleri

Büyüt
Küçült
Guaj Boya

 

Guaj boya resim alanında en çok kullanılan boya türlerinden biridir. Sulu boya ile çok benzerlik gösterse de sulu boyadan çok daha keyiflidir. Pek çok kişi guaj boyanın vermiş olduğu keyiften dolayı çeşitli eserler ortaya çıkararak para kazanıyor ya da sadece hobi olarak resim yapıyor.  Guaj boya satın alındığı zaman dikkat edilmesi gereken en önemli nokta su oranının çok iyi belirlenmiş olmasıdır. Aksi taktirde istenilen verim elde edilemez.

Guaj boya pek çok alanda kullanılır burada da önemli olan boyanın kullanılacağı alanın yağlı olmamasıdır. Bu yüzden normal kâğıt guaj boya için çok ideal bir zemindir. Ancak guaj boyanın uygulanacağı kâğıdın kalın olmasına dikkat etmek gerekir.

Guaj Boya Renk Alternatifleri

Guaj boya pek çok rengi içerisinde barındırır. Sulu boya ve yağlı boyada bulunan tüm renkler guaj boya kategorisinde de mevcuttur. Guaj boya renkleri sadece diğer boyalarla nazaran daha parlak ve canlıdır. Sizler de rengârenk guaj boyalarla sahip olmak istiyorsanız https://www.hobi24.com/guaj-boyalar sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir