Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 35252 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 11:07

SEO Kursu SEO Akademi Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Dijital Pazarlama Kursu

Büyüt
Küçült
SEO Kursu SEO Akademi Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Dijital Pazarlama
SEO Akademi Yeni Dönem Eğitimleri Başlıyor!

SEO Akademi Türkiye’nin en iyi girişimcileri ve SEO uzmanları arasında yer alan eğitmen Orhan Gürbüz tarafından 2012 yılında SEO, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama eğitmenleri ile içerik yazarları, web tasarımcılar, Adwords uzmanları, eğitim danışmanları gibi geniş bir kadro eşliğinde eğitim alanında kişi ve kurumlara özgün çözümler sunmak için kurulmuştur. SEO Akademi İstanbul’un Taksim, Bakırköy, Kadıköy semtlerinde; Türkiye genelinde ise Ankara, İzmir, Bursa şehirlerinde eğitim verirken çok yakında SEO Eğitim Zirveleri ile İzmit, Eskişehir, Muğla, Antalya, Bolu ve Adana’da da SEO Eğitimi verecektir. Eğitmen kadrosunda Türkiye’nin başarılı SEO ve Dijital Pazarlama Uzmanlarından Yılmaz Bozan, Atalay Sıdar, Seda Genç, Cem Orman, Esra Gündüz, Seda Kahraman, Yalçın Şişman ve Serkan Yıldız gibi isimleri barındıran SEO Akademi; uluslararası eğitim standartları, ders telafi imkanı, özel dersler, katılım sertifikası ve uygulamalı programlarıyla ile Türkiye’deki en iyi seo kurslarından biridir.

SEO Akademi’nin Yeni Eğitim Dönemine Özel Kampanyalarını Kaçırmayın!

Eğitim çeşitliliği ve kalitesi ile Türkiye’nin en iyi SEO kursu olarak gösterilen SEO Akademi yeni sezon eğitim kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Kaçırmamanız gereken ve önerdiğimiz eğitim kampanyaları ise şunlar: SEO Eğitim Zirvesi Erken Kayıtta 1050 TL yerine 550 TL! Sosyal Medya Eğitim Zirvesi 1050 Yerine Sadece 650 TL! Adwords Eğitimi ise %50 İndirimle 1300 TL Yerine 650 TL! Bireysel, Kurumsal ve Destekleyici eğitimleriyle kişilere ve kurumlara uluslararası standartlarda eğitim veren SEO Akademi’nin diğer eğitim fiyatları ve ders programları için SEO Akademi web sitesini ziyaret edebilir, hatta merkezi Bakırköy’de yer alan kurs binasına giderek eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

Dijital Dünyanın Tüm Eğitimleri SEO Akademi’de!

Uygulamalı SEO eğitimi ve Dijital Pazarlama eğitimleri, kurumların departmanlarına özel olarak verilen dersler ve Türkiye genelinde düzenlediği zirveleriyle SEO Akademi 27 branşta yıl boyu kursiyerlerini eğitiyor. Akademinin verdiği eğitimler arasında: ● SEO Eğitim Zirvesi ● SEO Kursu ● Sosyal Medya Kursu ● Adwords Eğitimi ● İnternet Reklamcılığı Eğitimi ● E-ticaret Kursu ● Adwords Kursu ● Kurumsal Zarafet Eğitimi ● Web Tasarım Kursu ● Blog Oluşturma ve Yönetme Kursu ● SEO İçerik Editörlüğü Kursu ● E-Ticaret Yönetimi Kursu ● Photoshop ve Görsel Optimizasyon Kursu ● HTML Kursu ● Bilişim Hukuku Kursu ● Marka Hukuku Kursu ● WordPress Kursu ● Joomla Kursu ● Zarafet Kursu ● Etkili Sunum Teknikleri Kursu yer alıyor. Her biri farklı alanlarda uzmanlaşmış, üniversitelere konuşmacı olarak katılmış, seminerler düzenlemiş eğitmenlerden, otel konforunda, geniş dersliklerde, ilgi ve samimiyet görerek eğitim almak isterseniz SEO Akademi’ye uğramalısınız. Eğitim Danışmanları kariyeriniz için en iyi eğitimi sizinle birlikte seçecek…

SEO Akademi - Eğitim Referanslarımız


Seo Akademi Eğitim Merkezi - İstanbul

Adres : Cevizlik Mah. Hat Boyu Çıkış Sok. No:32 Bakırköy / İstanbul

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

E-mail : info@seokursu.com.tr

Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi - İstanbul

Adres : Titanik City Hotel Lamartin Cad. No:47 Taksim - Beyoğlu / İstanbul

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

Ders Saati: 10:00-17:00

Seo Akademi Eğitim Merkezi - İzmir

Adres : Armis Hotel Kahramanlar Mah. Mürselpaşa Blv. No: 157 İzmir

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

Ders Saati: 10:00-17:00

Seo Akademi Eğitim Merkezi - Ankara

Adres : Bera Hotel Ziya Gökalp Bulvarı No:58 Çankaya - Ankara

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

Ders Saati: 10:00-17:00

Seo Akademi Eğitim Merkezi - Bursa

Adres : Bursa Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi Uludağ Üni. Kampüsü Nilüfer / Bursa

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

Ders Saati: 10:00-17:00


Seo Akademi Bursa Partner - Bilgi Yazan

Adres : Bursa Bilgi Yazan Üçevler Mh. Yalçınay İş Merkezi Düzova Sk. No:1 K:2 D:1 Nilüfer / Bursa

Çağrı Merkezi : 0850 532 30 10

Ders Saati: 10:00-17:00

SEO Akademi’yi yakından tanımak ve kurslar hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.seokursu.com.tr/

Kaydet



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir