Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13663 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2020 - 15:10

Hisar Kahvaltılık Modelleri!

Büyüt
Küçült
Hisar Kahvaltılık
Hisar Kahvaltılık Modelleri!

Mutfaktan sofraya uzanan hayran olunacak modeller! Hisar kalitesi sofra grubuyla da yanınızda. Birbirinden güzel kahvaltılık modelleri ve yardımcı ürünleri %50 ‘ye varan indirimlerle https://www.hisar.com.tr/ online mağazada sizleri bekliyor. Hisar hem pişirme hem de sunumlarda her zaman şıklığı ve kaliteyi kullanıcılarına sunuyor. Mutfak gereçlerinden sofra grubuna birçok üründe kampanyalı fiyatlarla tanışın. Her evin ilk tercihi Hisar. Büyük yaz indirimiyle şimdi Hisar daha çok eve misafir olacak. Şekerlik modellerinden peçeteliklere, kahvaltılık ürünlerden fincan takımlarına kadar birçok farklı kategoride yer alan indirimleri kaçırmayın. Bir sofrayı özel kılan detaylardaki zenginliktir. Yardımcı ürünlerin zarafetiyle sofranız tam olarak hazırlanır.

Şekerlikler

Çeliğin şık görünüşünü ve yenilikçi tasarımlarını kaçırılmayacak indirimlerden yararlanarak sofralarınıza konuk edin.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi, akşam sohbetlerinin en büyük eşlikçisi çay ın yanında olmazsa olmaz şekerlik modelleri sunumlarınıza şıklık katıyor. Yaz kış hiç sıkılmadan içilecek çaylar onlara yakışacak şık nir şekerlik sunumuyla çok daha güzel. Hisar her zaman eksiksiz ve aynı zamanda şık bir ikram yapmanızı sağlar.

Peçetelikler

Sofra sanatı dendiğinde akla gelen bir diğer detay da tabi ki peçetelikler. Şimdi peçetelik modelleri de çok özel indirimlerle Hisar’da sizleri bekliyor. Keyifli sofraların kurulması en iyi fiyatlarla şimdi daha kolay.

Web’e özel indirimler, çeyiz kampanyaları ve daha fazlası için Hisar web sitesini hemen ziyaret edin. Ev kuracaklar ya da mutfağında farklılık arayanlar için birbirinden güzel sofra grubu öğeleri çok uygun fiyatlarla. Eksiksiz bir misafir ağırlama için şık görünümlü setlere göz atın.

Ekmek sepetleri

Mutfağın toplu görünmesini sağlayan ortadaki dağınıklığı kaldıran alternatif ürünler her zaman en kullanışlı eşyalardandır. Ekmek sepetleri de her mutfakta olması gereken ve dağınıklıktan hoşlanmayan kişiler için çok önemlidir.

Hisar ekmek sepetlerine yepyeni bir anlayış getiriyor hem sağlıklı hem de şık tasarımlarla mutfağımıza güzel bir dokunuş sağlıyor. Bu pratik sepetler zarifliğiyle de beğeni topluyor. Büyük indirimleri kaçırmayın ve Hisar web sitesini ziyaret edin. Evinizin konforunda keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kapınıza kadar teslim ürünlerle hemen tanışın.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir