Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5941 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Mart 2022 - 09:42

EBEGÜMECİ ADLI TİYATRO OYUNUNU İZLEDİLER

Büyüt
Küçült
EBEGÜMECİ ADLI TİYATRO OYUNUNU
DEVA PARTİSİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI OLARAK EBEGÜMECİ ADLI TİYATRO OYUNUNU İZLEDİLER DEVA PARTİSİ BASIN AÇIKLAMASI

Deva Partisi Giresun İl Başkanlığı olarak, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesi ile tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatromuzun yaşadığı sıkıntıların farkında olduğumuzu göstermek, sanata ve sanatçımıza verdiğimiz değeri ortaya koymak, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve Deva iktidarında yaşadıkları sıkıntıları önleyecek politikalar için çalıştığımızı vurgulamak amacıyla, BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU’NUN “EBEGÜMECİ” isimli oyununu seyrettik. Oyun sonrasında İl Başkanımız Özgür OKUSAL oyunculara çiçek takdim ederek, teşekkürlerini iletti.

DEVA PARTİSİ OLARAK SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ

Tiyatro, geçmişten bugüne, sanatın toplumsallaşmasında, anlam dünyamızın genişlemesinde ve en önemlisi insanların mutluluğu, refahı, sağlığı ve barışı için deneyimlerini sahneden bize aktaran sanatın en temel dallarından biri olmuştur. Ne var ki, önce ifade özgürlüğünün kaybı, ardından pandeminin yıkıcı etkileri ve sonunda altından kalkmanın imkânsızlaştığı bir ekonomik darbe ile tiyatro sahneleri faturalarını, maaşlarını, sahne masraflarını ödeyemez hale geldiler.

Deva Partisi olarak, teşkilatlarımızla 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde tüm ülkede gerçekleştireceğimiz faaliyetler ve ziyaretler ile tiyatrolar için yerelde ve ülke genelinde sonuç verecek doğru politikaların oluşturulması için bir çıktı yaratmayı hedefliyor, sonuna dek tiyatro emekçilerinin ve sahne işletmecilerinin yanında yer alıyoruz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir