Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15945 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2017 - 11:15

Kedi ve Köpek Sahiplerinin Tüm İhtiyaçları Petzimo.com’da

Büyüt
Küçült
Kedi ve Köpek Sahiplerinin Tüm İhtiyaçları

Kediler ve köpekler evlerde en çok beslenen evcil hayvanlar. Kimi zaman bir ev arkadaşı kimi zaman bir dost olan bu hayvanlardan birini siz de evde beslemek istiyorsanız, onların beslenmesinden bakımına tüm ihtiyaçlarını sorumluluğunu alarak karşılamanız gerekir. Mamalarını, yatağını, bakım malzemelerini almalı ve ona evinizde bir yaşam alanı oluşturmalısınız. Evcil hayvanınızın ihtiyaç duyabileceği her şeyi online olarak kolaylıkla temin edebilirsiniz. Kediler ve köpekler için gerekebilecek tüm mamaların ve malzemelerin satın alınabileceği bu sanal pet  shop mağazalarından biri de petzimo.com. Petzimo.com web sitesine üye olabilir, pratik bir şekilde pet shop malzemelerini kredi kartı ile satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerin adresinize teslim edildiği Petzimo’nun geniş bir kedi ve köpek kategorisi bulunuyor. Petzimo’da kuru ve konserve köpek maması, kedi maması, tavşan yemi, kedi ve köpek pet shop malzemeleri gibi ürünler online olarak satışa sunuluyor. Kedi ve köpekleriniz için; kuru ve yaş mamalar, mama kapları, besin takviyeleri ve vitaminler, temizlik ve pire/parazit koruma ürünleri, taşıyıcılar, kulübe ve yataklar, tasma, köpek oyuncakları, kedi oyuncakları ve aksesuarları, özel kedi ve köpek kapıları arıyorsanız, bütün bu ürünleri petzimo.com’da bulabilirsiniz.

Petzimo.com’da kredi kartınızla güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinin hiçbir şekilde sistemde saklanmaması, güvenlik amacıyla en son teknolojiler ve en iyi servis sağlayıcıları kullanılması nedeniyle rahatlıkla kredi kartınızı kullanabiliyorsunuz.  Yapılan alışveriş esnasında bankadan sözlü olarak telefonda sipariş teyidi alınması da güvenliği arttırmakta.

Petzimo’dan yapılan tüm alışverişlerde kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit imkanı bulunuyor. Web sitesi üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerde para puan kazanma ve kazandığınız bu puanları TL olarak bir sonraki alışverişinizde kullanma şansınız da var. Petzimo.com’da toptan alım yaptığınızda uygulanan avantajlı fiyatlardan da faydalanabilir, alışverişinizi çok daha uygun bir bütçeyle tamamlayabilirsiniz. Petzimo müşterilerine bir ayrıcalık daha sunuyor.  www.petzimo.com’da yer almayan ya da müşteriye özel taleplerde ürünü tedarik ederek satışı yapılabilmekte.

Petzimo.com’un Petzimo sosyal medya hesaplarını ve blog.petzimo.com blog sayfasını takip ettiğinizde güncel duyuru ve indirimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Site sokaklardaki hayvanlara da yardım etmenize vesile oluyor.   Petzimo’nun hazırladığı ekonomik mama paketlerinden sipariş ettiğinizde, barınak ve sokaklarda yaşayan hayvanlara mama bağışı yapabiliyor ve barınağa ulaştırılmasını sağlayabiliyorsunuz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir