Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6421 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2021 - 10:51

Milletvekili Aydın, Çanakçılılar'ın Sorunlarını Dinledi

Büyüt
Küçült
Milletvekili Aydın, Çanakçılıların Sorunlarını
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çanakçı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

Öncelikli olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Aydın, İlçe Başkanı Abdullah Öztürk ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Teşkilatlarda görev almış partilileri unutmayan Milletvekili Aydın, AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu ve dava arkadaşlarının asla unutulmaması gerektiğinin altını çizerek Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Şahin ile önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuş Ali Bilge ve Ayhan Bilge’yi ziyaret etti. Çanakçı ziyareti esnasında İl Sağlık Müdürü ve ekibiyle karşılaşan Aydın, Çanakçı’nın sağlık yatırımları başta olmak üzere ilçedeki problemler ve sorunlar hakkında istişarede bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde yer alan Kuşköy Köyü’nü ziyaret eden AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın; “Kuş dili olarak ifade edilen Islık dili’nin çıkış noktası olan köyümüz bölge turizmine olumlu katkılarıyla öne çıkmaktadır. Kültürel mirasın devamını sürdüren hemşehrilerimizi tebrik ediyor, sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum.” dedi. AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, ve İl Genel Meclis Üyesi Turan Karaman ile birlikte Çanakçı Düzköy’de Devlet Su İşleri tarafından projesi yapılmış köprü ve dere ıslahı projesini yerinde inceleyen Milletvekili Aydın, ihalesi yapılmış olan Giresun Görele Çayı Islahı projesinde de incelemelerde bulundu. Projeyle ilgili olarak Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün ödenek aktarmasıyla birlikte en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti. Çanakçı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydın; “Özel nokta ziyaretlerimizin haricinde günümüzün büyük kısmını esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte olmaya ayırıyoruz. Bizler vatandaşını dönemden döneme hatırlayan değil; bizatihi tamda milletin kendisiyle hatırlanan, vatandaşıyla özdeşlen bir siyasi geleneğin temsilcileriyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak bu ülkeye ve millete aşık olmaktan gerçmektedir. Biz insanımıza sevdalıyız ve bütün gayretimizle bölgemize ve hemşehrilerimize hizmet için çalışıyoruz. Allah muhabbetimizi daim eylesin.” diye ifade eden Milletvekili Aydın, nazik misafirperverlikleri için Çanakçılı hemşehrilerine teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir