Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13041 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2022 - 08:51

CHP’DEN MANZARA TEPESİNİN SATIŞINA TEPKİ

Büyüt
Küçült
CHP’DEN MANZARA TEPESİNİN SATIŞINA


Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş Giresun İl Özel İdaresi tarafından kale yolunda bulunan manzara tepesinin satılmasına tepki gösterdi.
Bektaş açıklamasında " İl Genel Meclisi Başkanı Şahin'in konu ile ilgili açıklamalarını hayretle karşılıyoruz. Şahin açıklamasında "kaldırımı satmadık, kayalığı sattık ancak tapunun içinde kaldırım var" gibi çelişki dolu bir açıklama yaptığını görüyoruz. Oysa ki İl Genel Meclisi üyelerimizin red oyuna karşılık Mecliste alınan satış kararında alanın kaldırım ve yol olduğunun bilindiği apaçık görülmektedir.
Sultanselim Mahallesi 97 ada 9 parselde satışı yapılan taşınmazın tapu ile ilgili problemi olduğunu söyleyen Şahin'den tapu problemi olan bir taşınmazı satmak yerine sorunu çözmek yönünde, güvenlik açısından tehlike arz eden alanda güvenliği sağlamak yönünde tavır almasını beklerdik.  Sorumluluğu Belediye'ye atmak bile kurumların ne denli gayriciddi yönetildiğinin ispatıdır. 
Tesisleri, taşınmazları, parkları ve son olarak da kaldırımı, kayalığı satılan şehirde "şehir neden ilerlemiyor?" diye sormanın pek de anlamı kalmamıştır. 
Özel İdare'yi kaldırımın, kayalığın dahi satışından medet umacak hale getirenler tüm soruları kendilerine sormalı, faturayı vatandaşa kesmekten vazgeçmelidir" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir